Fenerbahçe için çarpıcı iddia! Ali Koç dünyaca ünlü hocayla görüşüyor

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un ayrılığı sonrası 1 numaralı gündem yeni teknik adamın kim olacağı. Montella ile anlaşıldığı iddia edilse de henüz resmi açıklama gelmedi. Yönetimin diğer alternatifler üzerinde çalıştığı, dünyaca ünlü bir teknik adamla görüşüldüğü belirtiliyor. Ali Koç'un bu ismi sır gibi sakladığı ifade ediliyor.

Fenerbahçe için çarpıcı iddia! Ali Koç dünyaca ünlü hocayla görüşüyor

Fenerbahçe yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek adına kolları sıvadı.

Yıllardır süren şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerin bir numaralı gündem maddesi ise teknik direktör ve forvet transferi.

Fenerbahçe için çarpıcı iddia! Ali Koç dünyaca ünlü hocayla görüşüyor - Resim : 1

DÜNYA ÇAPINDA HOCA GELİYOR

Jorge Jesus'un yerine hoca arayışlarına başlayan Fenerbahçe'ye en yakın ismin Vincenzo Montella olduğu belirtiliyor ancak sarı-lacivertliler ters köşe yapabilir.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre Fenerbahçe, adı sır gibi saklanan ünlü bir yabancı hocayı, cumartesi günü yapılacak olan kongre öncesi duyurabilir.

Fenerbahçe için çarpıcı iddia! Ali Koç dünyaca ünlü hocayla görüşüyor - Resim : 2

DZEKO'YU DUYURACAKLAR

Yine haberde Fenerbahçe'nin Edin Dzeko ile anlaştığı ve transferi yarın gece açıklamaya hazırlandığı bilgisi geçildi.

Fenerbahçe'nin 37 yaşındaki Edin Dzeko ile 2 yıllık sözleşme yapacağı ve oyuncuya yıllık 5 milyon Euro verileceği kaydedildi.

Fenerbahçe için çarpıcı iddia! Ali Koç dünyaca ünlü hocayla görüşüyor - Resim : 3

Fenerbahçe
Getafe'de yılın futbolcusu Enes Ünal seçildi Milliler Letonya deplasmanında Caner ile yollar ayrıldı! Formasını fırlatmıştı... G.Saray'da "Yılın Kadın Sporcusu" Işıl Alben