Fenerbahçe ile Acun Ilıcalı'nın takımı karşı karşıya: Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Hull City ile dostluk maçına çıkıyor. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile karşılaşacak. Peki, Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Acun Ilıcalı'nın takımı karşı karşıya: Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni sezona Jose Mourinho yönetiminde başlayan Fenerbahçe, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ile hazırlık maçına çıkıyor. Ülker Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediliyor. İşte detaylar...

FENERBAHÇE HULL CITY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe ile Hull City, 18 Temmuz Perşembe (yarın) Ülker Stadında karşı karşıya gelecek. 20.30'da başlayacak karşılaşmanın Fenerbahçe Youtube kanalından, TV8,5 ve EXXEN'den canlı yayınlanması bekleniyor.

İKİ TAKIMIN OYNADIKLARI HAZIRLIK MAÇLARI

Sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap çalışmalarını Topuk Yaylası'nda, ikinci etap hazırlıklarını Avusturya'da gerçekleştiren sarı-lacivertliler, bu süreçte 4 hazırlık maçına çıktı.

İlk etap kampında Mehmet Topal'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Romanya ekibi Petrolul Ploiesti'yi 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, Avusturya kampında ise Admira Wacker, Hajduk Split ve Strasbourg ile karşılaştı. Hajduk Split'e 1-0 kaybeden Fenerbahçe, Admira Wacker ile 1-1 berabere kalırken, Strasbourg'u 4-0 yendi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, "Summer Tour 2024" kapsamında hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor. İngiliz ekibi İstanbul'da çıktığı ilk hazırlık maçında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.

A Milli Kadın Futbol Takımı play-off'a kaldı Can Keleş Beşiktaş'ta Mbappe Real Madrid'de EURO 2024'ün en iyi 11'i