Fenerbahçe - Hatay maçı şifresiz mi? 

Fenerbahçe, Hatayspor’u Süper Ligin 16. haftasında konuk ediyor. Trabzonspor yenilgisi ile liderliği kaybeden sarı lacivertliler, Hatayspor maçı ile moral kazanmak istiyor. Hatayspor ile alt sıralardan çıkmanın peşinde. Peki, Fenerbahçe - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe - Hatay maçı şifresiz mi? 

Fenerbahçe - Hatay maçı şifresiz mi? 

Süper Ligin 16. haftasında Fenerbahçe’nin konuğu Hatayspor. Geçen hafta deplasmanda Trabzonspor’a yenilen Fenerbahçe, liderliği kaybetti. Bu akşam seyircisi önüne çıkacak Fenerbahçe’de hedef mutlak üç puan. Taraftarlar, maç öncesinde Fenerbahçe Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak merak ediyor. İşte detaylar.

FENERBAHÇE HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig’de 2. sırada olan Fenerbahçe ile 14. sırada yer alan Hatayspor, Ülker Stadyumunda karşılaşacak. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Sarper Barış Saka yönetecek. 

FENERBAHÇE - HATAYSPOR MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

beIN Sport, yeni uygulaması TOD’u tanıtmak için Süper Lig’de 15. hafta maçlarını ücretsiz ve şifresiz yapmıştı. Fakat bu haftanın maçları şifresiz olarak yayınlanmayacak. 

FENERBAHÇE HATAYSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Szalai, Serdar, Lincoln, Arao, İsmail, Emre Mor, İrfan Can, Valencia, Batshuayi

Hatayspor: Erce, Kamil, Vranjes, Burak, Adekugbe, Onur, Musa, El Kaabi, Rebeiro, Lobanhidze, Ze Luis

Derbide gülen taraf Fenerbahçe Beko Aralarına Dünya Kupası girdi Hediyeleşme günü nedir? Özer Hurmacı futbola geri dönüyor!