Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman?

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta merak ediliyor. Süper Ligde bu hafta gözler Fenerbahçe Galatasaray derbisinde. Aralarında bir puan fark olan iki ezeli rakibin Kadıköy'deki mücadelesine az bir zaman kaldı. Maçın hakemi ve maç bilet fiyatları belli oldu. Peki, Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Galatasaray maçı biletleri ne kadar?

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman?

Süper Ligin 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe, üç hafta önce liderliği Galatasaray'a kaybetmişti. Sarı lacivertliler, seyirci desteği ile hem üç puanı almak hem de liderliği geri almak istiyor. Galatasaray ise liderliğini korumanın peşinde. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? FB GS derbi maçı hakemi kim? Biletler satışa çıktı mı? Biletler ne kadar?

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile Galatasaray, 8 Ocak Pazar günü karşı karşıya gelecek. Kadıköy Ülker stadyumunda oynanacak FB GS derbisi, saat 19.00'da başlayacak.

DERBİNİN HAKEM KADROSU

8 Ocak Pazar günü saat 19.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçında Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Süleyman Özay yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Abdulkadir Bitigen.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI? BİLETLER NE KADAR?

Fenerbahçe resmi sitesinde yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı biletleri; 07.01.2023 Cumartesi günü saat 11.00 itibarıyla da genel satışa çıktı.

Bilet fiyatları şöyle:

Kuzey-Spor Toto Tribünü: 450,00 TL

Fenerium Üst-Maraton Üst A-I Blok: 500,00 TL

Fenerium Üst-Maraton Üst B- H Blok: 600,00 TL

Fenerium Üst-Maraton Üst C-G Blok: 725,00 TL

Fenerium Üst-Maraton Üst D-F Blok: 790,00 TL

Fenerium Üst-Maraton Üst E Blok: 880,00 TL

Fenerium Alt Avis-Maraton Alt A-I Blok: 1,000,00 TL

Fenerium Alt Avis-Maraton Alt B-H Blok: 1,250,00 TL

Fenerium Alt Avis-Maraton Alt C-G Blok: 1,600,00 TL

Fenerium Alt Avis-Maraton Alt D-F Blok: 1,900,00 TL

Maraton Alt E Blok: 2,500,00 TL

Fenerium Alt Avis E Blok: 7,000,00 TL

Beşiktaş - Kasımpaşa maçı saat kaçta başlayacak? Beşiktaş'a kötü haber Bakan Çavuşoğlu'ndan Antalyaspor'a ziyaret Ceferin UEFA için tek aday