Fenerbahçe, Euroleague'de Monaco'yu yenerek yeni dönemde ilk galibiyetini aldı

Euroleague'in 14. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, Fransa'nın AS Monaco takımını 86-74 yenerek yeni başantrenörü Sarunas Jasikevicius'la çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrıldı. Temsilcimiz bu skorla 7 galibiyete ulaşırken; Monaco ise 6'ncı mağlubiyetini yaşadı.

Fenerbahçe, Euroleague'de Monaco'yu yenerek yeni dönemde ilk galibiyetini aldı
  • Fenerbahçe Beko, Euroleague'in 14. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, Monaco'yu 86-74 yenerek 7. galibiyetine ulaştı.

Fenerbahçe, Euroleague'de Monaco'yu yenerek yeni dönemde ilk galibiyetini aldı - Resim : 1

  • Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan mücadeleye Fenerbahçe; Scottie Wilbekin, Nick Calathes, Nigel Hayes-Davis, Dyshawn Pierre, Sertaç Şanlı ilk 5'iyle başladı.

Fenerbahçe, Euroleague'de Monaco'yu yenerek yeni dönemde ilk galibiyetini aldı - Resim : 2

  • Mücadelenin ilk periyodu karşılıklı sayılarla başladı ve ilk 4 dakika 10-10 eşitlikle geçildi. İlk periyodun kalan bölümünü daha iyi oynayan Fenerbahçe Beko, Madar ve Dorsey’nin bulduğu sayılar ile periyodu 24-21 önde tamamladı.

Fenerbahçe, Euroleague'de Monaco'yu yenerek yeni dönemde ilk galibiyetini aldı - Resim : 3

  • İkinci periyoda etkili başlayan Fenerbahçe, periyodun bitimine 5.23 kala Guduric’in 3 sayılık isabetiyle farkı 8 sayıya çıkardı: 36-28. Periyodun kalan dakikalarında Mike James ile etkili olan Monaco, farkı 1 sayıya düşürdü ve devreye 46-45’lik skorla gidildi.

Fenerbahçe, Euroleague'de Monaco'yu yenerek yeni dönemde ilk galibiyetini aldı - Resim : 4

  • Üçüncü periyoda savunmadaki performansını artırarak başlayan sarı-lacivertli ekip, 6 dakika kala farkı 7 sayıya yükseltti: 54-47. Çeyreğin bitimine 1.19 kala Madar’ın skoru 63-55’e getiren basketinin ardından Monaco mola aldı. Üçüncü çeyreğin son anlarında farkı çift hanelere çıkaran Fenerbahçe, dördüncü periyoda 68-57 önde girdi.

Fenerbahçe, Euroleague'de Monaco'yu yenerek yeni dönemde ilk galibiyetini aldı - Resim : 5

  • Dördüncü periyot karşılıklı sayılarla basketlerle başlarken, Fenerbahçe son 4.54’e 10 sayılık avantajla girdi: 75-65. Kalan dakikalarda da üstünlüğünü koruyan sarı-lacivertli ekip mücadeleden 86-74’lük skorla galip ayrıldı.

Fenerbahçe, Euroleague'de Monaco'yu yenerek yeni dönemde ilk galibiyetini aldı - Resim : 6

YENİ DÖNEMDE İLK GALİBİYET

  • Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis'in yerine başantrenörlük görevine getirilen Sarunas Jasikevicius yönetiminde ilk maçına ise Monaco karşısında çıkan sarı-lacivertli ekip, rakibini 86-74 mağlup etti. 

Fenerbahçe, Euroleague'de Monaco'yu yenerek yeni dönemde ilk galibiyetini aldı - Resim : 7

Derin Atakan Dünya Şampiyonu Ülke puanına en çok katkı sağlayan takımlar belli oldu Türk hokeyi 2024'e damga vurmak istiyor Terim param kayıp demişti! Hesapları incelemeye alındı