Fenerbahçe Bonucci'yi açıkladı! Leonardo Bonucci İstanbul'da

Son dakika... Fenerbahçe, İtalyan savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlandığını açıkladı. Fenerbahçe'nin ileri transfer görüşmeleri yaptığı Leonardo Bonucci İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe Bonucci'yi açıkladı! Leonardo Bonucci İstanbul'da

Son dakika... Fenerbahçe savunma bölgesini dünyaca ünlü stoper Bonucci ile güçlendirdi.

İSTANBUL'A GELDİ

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığını açıkladığı Leonardo Bonucci'yi taşıyan uçak, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı.

Fenerbahçe Bonucci'yi açıkladı! Leonardo Bonucci İstanbul'da - Resim : 1

Yapılan açıklama şöyle...

Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını yürüten kulübümüz; savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlamıştır.

Fenerbahçe Bonucci'yi açıkladı! Leonardo Bonucci İstanbul'da - Resim : 2

İtalyan Futbolcu sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için bugün İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız. Fenerbahçe Spor Kulübü

Fenerbahçe Bonucci'yi açıkladı! Leonardo Bonucci İstanbul'da - Resim : 3

Fenerbahçe anlaşmanın detaylarını henüz açıklamadı. Ancak deneyimli savunmacının sezon sonuna kadar sözleşme imzalayacağı ve 1.2 milyon euro maaş alacağı iddia ediliyor.

Fenerbahçe Bonucci'yi açıkladı! Leonardo Bonucci İstanbul'da - Resim : 4

Fenerbahçe
Milan Atalanta maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lazio Roma kupa maçı şifresiz izle: Lazio Roma maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın parlayan yıldızı Semih Beşiktaş ilk transferi yaptı! Adana Demirspor'dan ayrılmıştı