FB - BJK derbisi hangi gün oynanacak?

Süper Ligde bu hafta Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi oynanacak. Lig sıralamasında 2. ve 3. sırada yer alan ezeli rakiplerin arasında 5 puan fark var. Maça Beşiktaşlı taraftarların alınmayacağı bildirildi. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte FB - BJK derbi tarihi, saati ve derbinin hakemi...

FB - BJK derbisi hangi gün oynanacak?

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligin 27. haftasında karşılaşacak. Kadıköy'de oynanacak derbi öncesinde iki takım arasında 5 puan fark bulunuyor. İstanbul Valiliği, derbiye Beşiktaşlı taraftarın alınmayacağını açıkladı. Sporseverler, derbinin hangi gün, saat kaçta oynanacağını merak ediyor. İşte Fenerbahçe Beşiktaş derbi tarihi, saati, hakemi ve detaylar...

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda karşılaşacak. 2 Nisan Pazar günü oynanacak derbinin başlama saati ise 20.30.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ DERBİSİNİ HANGİ HAKEM YÖNETECEK?

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbiyi, hakem Halil Umut Meler yönetecek.

FB - BJK derbisi hangi gün oynanacak? - Resim : 1

MAÇA BEŞİKTAŞLI TARAFTAR ALINMAYACAK!

Valilikten yapılan açıklamada, 2 Nisan Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak maçta, ilgili kulüplerin yazılı başvuruları ile "misafir takım seyirci kontenjanının ev sahibi takım tarafından kullanılması" talebinde bulunduğu aktarıldı.

Açıklamada, "Söz konusu talepler, İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulumuzun 30 Mart tarihli toplantısında değerlendirilerek kulüp temsilcilerimizin istek ve kabulleri doğrultusunda müsabakaya misafir takım seyircisi alınmayacaktır." ifadesine yer verildi.

FB - BJK derbisi hangi gün oynanacak? - Resim : 2

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ DERBİLERİ SERT GEÇİYOR!

İki takım arasında oynanan son 27 müsabakada hakemler, toplam 17 kırmızı ve 167 sarı kart gösterdi.

Fenerbahçe, Beşiktaş ile yaptığı son 27 derbide 87 kez kartla cezalandırıldı.

Rekabetteki son 27 derbide Beşiktaş, 11 kırmızı ve 86 sarı olmak üzere toplam 97 kart gördü.

Fenerbahçe Beşiktaş JK
Ljajic'ten Şenol Güneş itirafı! "Anlamsız bir şekilde..." UEFA F.Bahçe Trabzon ve Sivas'a cezayı kesti Anadolu Efes play-off aşkına kazandı Beşiktaş'tan G.Saray'a F.Bahçe'ye TFF'ye sert sözler! "Aynı kayığa..."