Fenerbahçe Beko'nun EuroLeague Play Off'taki rakibi kim olacak?

Fenerbahçe Beko, EuroLeague play off'a kalmayı başardı. Sarı lacivertliler, grupta son maçını Kızılyıldız ile deplasmanda oynadı. Fenerbahçe Beko, kaybetmesine rağmen play off'a kaldı. Peki, Fenerbahçe'nin EuroLeague play off'taki rakibi kim olacak, ne zaman belli olacak?

Fenerbahçe Beko'nun EuroLeague Play Off'taki rakibi kim olacak?

THY Avrupa Ligi'nde gruptaki maçlar bu akşam sona erecek. Fenerbahçe Beko, son maçında Kızılyıldız deplasmanında idi. Sarı lacivertliler, kaybetmesine rağmen play off'a kalmayı başardı. Basketbolseverler, Fenerbahçe Beko'nun play off'taki rakibi kim olacak merak ediyor. Peki, Fenerbahçe Beko'nun rakibi ne zaman belli olacak?

FENERBAHÇE BEKO'NUN EUROLEAGUE PLAY OFF'TAKİ RAKİBİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Fenerbahçe‘nin playofflara kalması kesinleşse bile temsilcimizin playoff turundaki rakibi, bugün (14 Nisan Cuma) oynanacak olan karşılaşmaların ardından belli olacak.

FENERBAHÇE BEKO'NUN EUROLEAGUE PLAY OFF'TAKİ RAKİBİ OLACAK?

Partizan’ın evinde ağırlayacağı Panathinaikos‘u, Zalgiris‘in ise deplasmanda karşılaşacağı Bayern Münih’i mağlup etmesi durumunda temsilcimiz Fenerbahçe Beko, normal sezonu 8. sırada bitirecek. Bu senaryonun gerçekleşmesi durumunda Fenerbahçe’nin play off'taki rakibi, lig lideri Olympiakos olacak.

Partizan’ın evinde Panathinaikos‘u mağlup etmesi, Zalgiris‘in ise Bayern Münih’e mağlup olması durumunda Fenerbahçe, normal sezonu 7. sırada tamamlayacak. Bu senaryoda Barcelona’nın sahasında Valencia‘yı yenmesi durumunda sarı lacivertlilerin play off'taki rakibi Barcelona olacak.

Maçı Valencia‘nın kazanması durumunda ise Barcelona 3. sıraya gerileyecek ve Fenerbahçe, play off turunda Real Madrid ile eşleşecek.

Partizan’ın evinde Panathinaikos’a mağlup olduğu, Zalgiris’in ise deplasmanda Bayern Münih’i devirdiği senaryoda ise Fenerbahçe Beko, normal sezonu 7. sırada bitirecek. Bu durumda Barcelona’nın Valencia’yı ağırladığı karşılaşmanın sonucuna göre sarı lacivertlilerin rakibi Real Madrid veya Barcelona olacak.

Partizan’ın evinde Panathinaikos’a, Zalgiris’in ise deplasmanda Bayern Münih’e mağlup olduğu senaryoda Fenerbahçe, normal sezonu 6. sırada tamamlayacak. Bu durumda Fenerbahçe’nin rakibi, yine Barcelona-Valencia karşılaşmasının sonucuna bağlı olarak Barcelona veya Real Madrid olacak.

Arda Turan Eyüpspor'la anlaştı Fenerbahçe ile Ankaragücü 106. randevuda Lider Galatasaray, Süper Lig'de Kayserispor'u konuk ediyor! ManU'ya büyük şok! Sevilla geri döndü tur rövanşa kaldı