Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı şifresiz izle: Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, Panathinaikos ile Final Four yarı finalinde bu akşam kozlarını paylaşacak. Sarı lacivertliler, beş yıl sonra kaldıkları EuroLeague Final Four mücadelesinde 2. kez kupayı kazanmak istiyor. Peki, Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın canlı yayınına dair bilgiler...

Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı şifresiz izle: Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu Final Four ilk maçında Fenerbahçe Beko, Panathinaikos ile karşılaşacak. Bu akşam Almanya'nın başkenti Berlin'de oynanacak karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı şifresiz kanalda mı merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

FENERBAHÇE BEKO PANATHİNAİKOS MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos, 24 Mayıs Cuma yani bu akşam EuroLeague yarı finalinde karşı karşıya gelecek. Almanya'nın başkenti Berlin'de olan Über Arena'da oynanacak karşılaşma TSİ 19.00'da başlayacak. Karşılaşma S Sport tarafından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı canlı yayın

FENERBAHÇE BEKO 2. YILDIZIN PEŞİNDE

Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'de mücadele edecek Fenerbahçe Beko, organizasyonda ikinci kez şampiyonluğa ulaşmak için parkeye çıkacak.

Almanya'nın başkenti Berlin'de yarın başlayacak organizasyonda Türkiye'den Fenerbahçe Beko'nun yanı sıra İspanya'dan Real Madrid ve Yunanistan'dan da Panathinaikos ile Olympiakos takımları şampiyonluk mücadelesi verecek.

1958'den bu yana düzenlenen Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonunda 18. sezonunu geçiren sarı-lacivertli ekip, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarından sonra altıncı kez Dörtlü Final'de yer alacak.

2017 yılında kupayı İstanbul'da havaya kaldırarak Avrupa'nın zirvesine çıkan sarı-lacivertliler, bu başarıyı tekrar etmeye çalışacak.

AVRUPA LİGİ ŞAMPİYONLUĞUNU HANGİ TAKIM KAÇ KEZ KAZANDI?

Almanya'nın başkenti Berlin'de yarın başlayacak basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'de mücadele edecek takımlardan Real Madrid'in 11, Panathinaikos'un 6, Olympiakos'un 3 ve Fenerbahçe Beko'nun 1 şampiyonluğu bulunuyor.

Derbi soruşturmasında 3 F.Bahçeli isme yurt dışı yasağı Muhammed Abdullah Güney Kore'de yarı finalde Karagümrük perdeyi Samsun maçıyla kapatıyor Muslera imzalı eldiven hediye etti