Fenerbahçe Beko ile Olympiacos 4. maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, Olympiacos ile 4. kez karşı karşıya gelecek. EuroLeague play off turunda Olimpiacos son saniyede attığı basket ile durumu 2-1 lehine çevirdi. Bu akşam oynanacak karşılaşmayı kazanması halinde turu geçecek. Fenerbahçe Beko için tamam mı devam mı maçı. Peki, Fenerbahçe Beko Olympiacos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko ile Olympiacos 4. maçı saat kaçta, hangi kanalda?

THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Beko, Oimpiacos'u ağırlıyor. EuroLeague Play Off turunda iki takım 4. kez karşı karşıya gelecek. Olimpiacos, seride 2-1 önde. Fenerbahçe Beko, Final Four için maçı kazanmak ve 5. maça uzatmak zorunda. Sarı Lacivertliler, Fenerbahçe Beko Olimpiacos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediyor. İşte maça dair detaylar...

FENERBAHÇE BEKO OLIMPIACOS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi dördüncü maçında bugün Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u ağırlayacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak müsabaka, saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşmayı Miguel Angel Perez (İspanya), Sasa Pukl (Slovenya), Mehdi Difallah (Fransa) hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Beko - Olimpiacos maçı, S Sport tarafından canlı yayınlanacak.

SERİDE OLIMPIACOS 2-1 ÖNDE!

EuroLeague 2022-23 sezonu Play-off turunda Olimpiacos ile eşleşen Fenerbahçe Beko, ilk iki maçı Yunanistan'da oynadı. Bu maçların ilkini 79-68 skorla Olimpiacos kazandı. İkinci maçta 78-82 skorla kazanan Fenerbahçe Beko oldu.

Serinin üçüncü maçı İstanbul'da oynandı. Kostas Sloukas’ın son saniye üçlüğüyle 71-72 galip ayrılan Olimpiacos, seride 2-1 öne geçti.

FENERBAHÇE BEKO İÇİN TAMAM MI DEVAM MI MAÇI!

Üç galibiyet alan takımın Final Four'a kalacağı seride Olympiacos’un 2-1’lik üstünlüğü bulunuyor. Olimpiacos, bu maçı kazanması halinde Final Four'a kalacak.

Fenerbahçe Beko'nun bu mücadeleden galibiyetle ayrılması halinde beşinci karşılaşma 9 Mayıs Salı günü 21.30’da Olympiacos’un ev sahipliğinde oynanacak.

Fenerbahçe ile Olympiakos, Avrupa Ligi'nde 30. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 29 mücadelenin 14'ünü Fenerbahçe, 15'ini de Olympiakos kazandı.

Okan Buruk'tan Gomis kararı Manchester United 90+9'da yıkıldı Fenerbahçe'de olmamıştı! Napoli'de şampiyonluk yaşadılar! İtalya'da şampiyon Eşekler! 33 yıldır beklenen an...