Fenerbahçe Beko - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe Beko, EuroLeague Bayern Münih'i konuk ediyor. Sarı lacivertliler, son galibiyetle moral buldu ve 5. sıraya yükseldi. Bayern Münih maçında da Fenerbahçe Beko'nun tek hedefi galibiyet. Peki, Fenerbahçe Beko - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta?

Turkish Airlines EuroLeague 2022-23 sezonu 19. maçında Fenerbahçe Beko, Bayern Münih'i ağırlıyor. Beş maç üst üste kaybettiği maçlar sonrasında Fenerbahçe Beko, galibiyet serisi yakalamak istiyor. Peki, Fenerbahçe Beko - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Bayern Münih EuroLeague maçı hangi kanalda?

FENERBAHÇE BEKO - BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

EuroLeague 19. haftasında Fenerbahçe Beko - Bayern Münih maçı 12 Ocak Perşembe yani bugün oynanacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak müsabaka, saat 20.45'te başlayacak. S Sport tarafından canlı yayınlanacak karşılaşmayı Daniel Hierrezuelo (İspanya), Arturas Sukys (Litvanya), Luka Kardum (Hırvatistan) hakem üçlüsü yönetecek.

FENERBAHÇE BEKO'DA 4 EKSİK

Fenerbahçe Beko'da tedavi süreçleri devam eden Nemanja Bjelica, Tonye Jekiri, Tarık Biberovic ve İsmet Akpınar bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

13. RANDEVU

Fenerbahçe Beko ile Bayern Münih, EuroLeague’de 13. kez karşı karşıya gelecek. Oynanan 12 karşılaşmada sarı lacivertlilerin 9 galibiyeti bulunuyor. İki takım, 2022-23 sezonu ilk hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Beko, bu mücadelede rakibini 62-74 ile geçti.

Şampiyon golle geri döndü Anadolu Efes İspanya'da kayıp Daçka Benfica'yı devirerek turladı Pınar Karşıyaka son 16'ya kalamadı!