Fenerbahçe Beko - Baskonia maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, EuroLeague'de bugün Baskonia'yı konuk ediyor. 14. haftaya girilirken Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague'de lider konumunda bulunuyor. Baskonia ise altıncı sırada. Peki, Fenerbahçe Beko - Baskonia maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko - Baskonia maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Turkish Airlines EuroLeague 2022-23 sezonu 14. hafta maçında Fenerbahçe Beko - Baskonia maçı oynanacak. Sarı lacivertliler, geride kalan 13 maçta on galibiyet ile liderliğini koruyor. Fenerbahçe - Baskonia maçı yayın saati, canlı yayın kanalı ve maça dair detaylar haberimizde.

FENERBAHÇE BEKO - BASKONIA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

16 Aralık Cuma günü (yarın) 20.45’te oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Borys Ryzhyk (Ukrayna), Gytis Vilius (Litvanya), Milan Nedovic (Slovenya) hakem üçlüsü yönetecek.

FENERBAHÇE BEKO - BASKONIA

Euroleague'de sezona fırtına gibi giren ve ilk 10 maçtan 9 galibiyet çıkaran Fenerbahçe Beko, son 3 maçında 2 yenilgi almasına rağmen zirvedeki yerini muhafaza etmeyi başardı.

Son olarak Olympiakos'a deplasmanda 94-67 kaybeden sarı-lacivertlilerde Nemanja Bjelica, Scottie Wilbekin ve Johnathan Motley sakatlıkları sebebiyle Baskonia'ya karşı forma giyemeyecek.

Bjelica'dan bu sezon hiç yararlanılamadı ancak Wilbekin ile Motley ciddi eksikler...

Son 3 maçı kaçıran Wilbekin, maç başına 12.5 sayı ortalamasıyla takımın en skorer ikinci ismi. İlk sırada ise bu sezon sadece Olympiakos deplasmanında takımı yalnız bırakan Motley (14.1 sayı) yer alıyor.

Motley maç başına 5.5 ribaunt ortalaması ile aynı zamanda takımın ribaunt lideri. Üst üste ikinci maçını kaçıracak.

Takımla çalışmalara başlayan Dyshawn Pierre ve Tarık Biberovic'in maç kadrosunda yer alması bekleniyor. Rotasyona ne kadar dahil olacakları belirsiz.

Messi neden antrenmana katılmadı? Finalin hakemi belli oldu O ismi kadrosuna kattı Arda Güler konusunda anlaşmaya varıldı