Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, play off 2. maçında karşı karşıya gelecek. 3 galibiyet alanın finale yükseleceği seride ilk maçı sarı lacivertliler 108-66 kazandı. Peki, Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Basketbol Süper Liginde play off yarı finali 2. karşılaşmasında Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i konuk ediyor. İlk maçı farklı şekilde kazanan Sarı lacivertliler, bu maçı da alarak final turunda avantajlı duruma geçmek istiyor. Anadolu Efes ise durumu eşitlemek için parkeye çıkacak. Peki, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FENERBAHÇE BEKO - ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi 2022-23 sezonu Play-off yarı final ikinci maçında Anadolu Efes’i konuk ediyor. 5 Haziran Pazartesi günü (bu akşam) 20.00’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports 5 tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Emin Moğulkoç, Ziya Özorhon, Tolga Edis hakem üçlüsü yönetecek.

151. RANDEVU

Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, 151. kez karşılaşacak. Oynanan 150 müsabakada Fenerbahçe'nin 62 galibiyeti var.

Bu sezon ligde iki takımın da birer galibiyeti var. THY Avrupa Liginde ise iki maçı da Fenerbahçe kazandı. Sezon başında oynanan Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı da 62-71 galip gelen Anadolu Efes kazandı.

Üç galibiyet alan tarafın finale yükseleceği seride üçüncü karşılaşma 7 Haziran Çarşamba günü 20.00’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda devir teslim Bjelica'dan transfer sözleri! Kaç oyuncu alınacak? Beşiktaş kazanırsa F.Bahçe üçüncü olacak 68. Kısrak Koşusu'nda zafere Moonlight Fairy uzandı