Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye Kupası yarı finalinde rakipleri yenen Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, finalde kupa mücadelesi verecek. Dörtlü final sonrasında Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes ile kupa mücadelesi verecek. Peki, Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ING Türkiye Kupası'nda finalin adı Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes oldu. Kupada ilk finalist Anadolu Efes olmuştu. Fenerbahçe Beko da dün akşam oynanan karşılaşmadan galip çıkarak finalde Anadolu Efes'in rakibi oldu. Peki, Türkiye Kupası finali Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 1

FİNALİN ADI FENERBAHÇE BEKO - ANADOLU EFES

ING Türkiye Kupası'nda Dörtlü Final'de Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet'i 99-68 yendi ve adını finale yazdırdı. Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes ile kupa mücadelesi verecek.

Türkiye Kupası yarı finalinde Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka'yı 81-77 yenerek finale yükselmişti.

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 2

FENERBAHÇE BEKO - ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

ING Türkiye Kupası 2024’te şampiyonun belli olacağı final müsabakası 18 Şubat Pazar günü saat 15.30’da Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanacak ve TRT Spor Yıldız’dan naklen yayınlanacak.

 

Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kadın Güreş Milli Takımı, Avrupa ikincisi oldu Anadolu Efes'in rakibi F.Bahçe Avrupa'da ilk 20'ye girdiler