Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Konyaspor maçının başlamasına dakikalar kala sahaya inip Arda Güler'e sarıldı

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus tarafından fazla forma şansı verilmeyen Arda Güler, Konyaspor maçına da yedek kulübesinde başladı. Maç başında sahaya inen sarı lacivertlilerin Başkanı Ali Koç, Arda Güler'in doğum gününü kutladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Konyaspor maçının başlamasına dakikalar kala sahaya inip Arda Güler'e sarıldı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Konyaspor maçının başlamasına dakikalar kala sahaya inip Arda Güler'e sarıldı.

Ülkemizdeki deprem felaketi nedeniyle ertelenen 23. haftadaki Fenerbahçe - Konyaspor maçı 2 haftanın ardından oynandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Konyaspor maçının başlamasına dakikalar kala sahaya inip Arda Güler'e sarıldı - Resim : 1

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maçın başlamasına dakikalar kala sahaya inip ısınmadaki Arda Güler'in kulağına bir şeyler fısıldadı, ardından sarıldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Konyaspor maçının başlamasına dakikalar kala sahaya inip Arda Güler'e sarıldı - Resim : 2

TEBRİK İÇİN SAHAYA İNDİ
Başkan Koç'un, 18 yaşına giren Arda Güler'i tebrik etmek için sahaya girdiği öğrenildi.

Ali Koç maçın ardından ise şunları söyledi:

"Birinci günden itibaren milletçe omuz omuza, yek vücut olduk. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. İçimiz acıyor. Böyle bir acıyı Allah hiçbir ülkeye göstermesin. Bir vatandaş olarak umutlu da olmak istiyorum. Bu kadar yaşanandan sonra inşallah ders alırız milletiyle, devletiyle, hükümetiyle, vatandaşıyla. Gelecek nesillere doğal afetlere kendini daha iyi hazırlanmış bir ülke bırakalım. Hiç olmamış olmasını dileyeceğimiz bu kıyametin buna vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyoruz. Bu sefer de ders almazsak, dünyanın en güzel ülkesinin genç nesillerine geleceği daha güzel bırakmak için bundan ders almazsak, daha hiçbir şeyden ders almayız. Allah devletimize güç, kuvvet, kudret versin. Karşılaştığımız olay herhangi bir deprem değil, yüzyılın depremi deniyor ama ben buna afetten öte kıyamet diyorum. El ele, omuz omuza deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın acılarını bir nebze olsun dindirebiliriz."

Fenerbahçe, Konyaspor'u farklı geçti Gomis futbolu bırakacacak mı? Fenerbahçe - Konyaspor maçının VAR’ı Alper Ulusoy Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta?