Fenerbahçe-Başakşehir maçı sonrası flaş yorum! "İsmail Kartal'ın hocalığı tartışmaya kapalı"

Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Başakşehir'i konuk eden Fenerbahçe, rakibini 4-0 mağlup ederek 6'da 6 yaptı. Sarı-lacivertli takımın rahat kazandığı müsabalayı spor yazarları değerlendirdi.

Fenerbahçe-Başakşehir maçı sonrası flaş yorum! "İsmail Kartal'ın hocalığı tartışmaya kapalı"

Süper Lig'de Başakşehir'i 4 golle deviren Fenerbahçe, dolu dizgin yoluna devam ediyor. Sarı-lacivertli ekibin gollerini; Djiku, Duarte (KK), Szymanski (2) atarken, puanını 18 yaptı. Kanarya'nın kazandığı müsabakayı spor yazarları yorumladı.

Fenerbahçe-Başakşehir maçı sonrası flaş yorum! "İsmail Kartal'ın hocalığı tartışmaya kapalı" - Resim : 1

UĞUR MELEKE: KUŞ SÜRÜSÜ NİZAMININ ÖDÜLÜ

Fenerbahçe Nordsjaelland'a karşı ne yaptıysa, Alanyaspor'a karşı ne oynadıysa onu yansıttı Kadıköy'de sahaya. Maça kuş sürüsü gibi başladı, organize bir şekilde ön alanda baskıya gitti. 20 dakikada üç golle aldı ödülünü. Fenerbahçeliler bu sezon daha önce Zimbru'ya karşı 13'te 2-0 yapmışlardı skoru. Gaziantep 18’de yine iki gol görmüştü kalesinde. Maribor 17’de çözüldü. Nordsjaelland da yarım saatte iki farklı geriye düşmüştü. Fenerbahçe’nin kadro kalitesi zaten yüksek. Bir de yüksek şiddetli baskıyla başladıklarında erken sonuç alma ihtimalleri de artıyor. (Hürriyet)

Fenerbahçe-Başakşehir maçı sonrası flaş yorum! "İsmail Kartal'ın hocalığı tartışmaya kapalı" - Resim : 2

CEM DİZDAR: BUNA 'SÜRKLASE ETTİ' DENİR

Sezon başından bu yana kazanarak gelen Fenerbahçe hakkında dün çıkan bazı yazılar, “İlk kez zorlu bir maça çıkacaklar” mealindeydi. Bunun nedeni de Başakşehir kadrosundaki ‘’tanınmış futbolcular’’ olmalı. Öyle ya bu ülkede ‘’İyi futbol iyi futbolcuyla oynanır’’ türü maliyetli iddialar hüsnükabul görür. Oysa Başakşehir kısa süre önce teknik adam değiştirmek zorunda kalmıştı değil mi? Maç başladı ve Fenerbahçe çullanıp 20 dakikada maçı nihayete erdirdi. Öyle ki devre 3-0 tamamlandığında Başakşehir burnunu bile çıkaramamıştı kendi sahasından!" (Fanatik)

Fenerbahçe-Başakşehir maçı sonrası flaş yorum! "İsmail Kartal'ın hocalığı tartışmaya kapalı" - Resim : 3

ERCAN GÜVEN: 'EMANET LİDERLİK' SAHİBİNDE!

Fenerbahçe’nin önde baskısı, hataya zorlaması, topu kaybettikten 3-5 saniye sonra geri kazanması yetti ve arttı rakibin yarı alanına yerleşip ceza sahasını zorlamasına, golleri sıralamasına.5. dakikada, 10 dakikada iki golden sonra biraz gevşedi(!) Fenerbahçe; üçüncü gol için 10 dakika daha beklemek zorunda kaldı tribünler. 20 dakikada maç bitmişti. (Milliyet)

Fenerbahçe-Başakşehir maçı sonrası flaş yorum! "İsmail Kartal'ın hocalığı tartışmaya kapalı" - Resim : 4

SERKAN AKCAN: 5 SANİYE KURALI

Fenerbahçe öyle bir maç başlangıcı yaptı ki, Kadıköy’ü Başakşehir için yangın yerine çevirdi. İsmail Kartal ve futbolcuları ilk 20 dakikada Çağdaş Atan’ın oyuncularına adeta 5 saniye kuralı getirmiş gibiydi. Yüksek şiddetli bir ön alan baskısıyla Başakşehir’in 5 saniyenin üzerinde topa sahip olmasına müsaade etmediler. Topu yiyecek kadar istekliydiler ve baskının şiddeti Başakşehir için baş döndürücüydü. (Fanatik)

Fenerbahçe-Başakşehir maçı sonrası flaş yorum! "İsmail Kartal'ın hocalığı tartışmaya kapalı" - Resim : 5

ERMAN ÖZGÜR: ARTIK TARTIŞMAYA KAPALI

Bana göre oyun ve yakalanan ivmeye bakınca sezon başı eleştiriye açık gözüken İsmail Kartal seçimi artık tartışmaya kapalı. İsmail Kartal elindeki kadroyla harika iş çıkaran ve inanmış bir teknik direktör görüntüsüyle, takımı gibi çok formda diyebilirim. (Fanatik)

Fenerbahçe-Başakşehir maçı sonrası flaş yorum! "İsmail Kartal'ın hocalığı tartışmaya kapalı" - Resim : 6

 

Fenerbahçe
Fenerbahçe Alagöz Holding'den tarihi başarı! Kanarya dolu dizgin! TFF'den play-off açıklaması! "Bu sezon için..." Messi'siz Inter Miami kupayı kaptırdı