Fenerbahçe Avrupa'nın zirvesinde! Ne Manchester City ne de Galatasaray

Bu sezon hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de çıktığı tüm maçları kazanan Fenerbahçe, devleri geride bıraktı. 10 resmi maçın tamamından galibiyetle ayrılan Kanarya, Manchester City, Porto gibi devlerin yanı sıra ezeli rakibi Galatasaray'ı da bu alanda solladı.

Fenerbahçe Avrupa'nın zirvesinde! Ne Manchester City ne de Galatasaray

Süper Lig'de Antalyaspor'u 3-2 yenerek 4'te 4 yapan ve haftayı lider tamamlayan Fenerbahçe'nin bileği bükülmüyor.

Fenerbahçe Avrupa'nın zirvesinde! Ne Manchester City ne de Galatasaray - Resim : 1

UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde de 6'da 6 yapan sarı lacivertliler, bu sezon teknik direktör İsmail Kartal öndeliğinde 10 maçından da galip ayrılarak ulaşılması zor bir seriye imza attı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin ayak sesleri Avrupa'dan da duyuluyor.

Fenerbahçe Avrupa'nın zirvesinde! Ne Manchester City ne de Galatasaray - Resim : 2

Avrupa'nın dev takımlarını geride bırakan sarı-lacivertliler, Porto (9G-1B), ezeli rakibi Galatasaray (8G- 2B), Sporting (8G-2B), Benfica (8G-1B-1M) ve Manchester City'yi (8G-1B-1M) geçmeyi başardı.

Fenerbahçe, Avrupa'nın en golcü ikinci kulübü (29) ve en az gol yiyen ekibi (5) olarak +24 averajla da zirveyi domine etti.

Fenerbahçe Avrupa'nın zirvesinde! Ne Manchester City ne de Galatasaray - Resim : 3

Fenerbahçe Galatasaray
PSG - Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Montella'dan A Milli Takım sözleri! Teklif aldı mı? Milan - Newcastle United Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hamit Altıntop yerine Mesut Özil iddiası!