Fenerbahçe Arda Güler'i unutturacak transfer peşinde! Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski...

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Real Madrid'in yolunu tuttu. İspanyol devi, sarı-lacivertli takıma 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Kontratta 10 milyon euro'luk bonuslar da yer alacak. 18 yaşındaki yıldızını kaptıran Kanarya, transferde harekete geçti ve Sebastian Szymanski'yi gündemine aldı.

Fenerbahçe Arda Güler'i unutturacak transfer peşinde! Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski...

Fenerbahçe, Ryan Kent ve Edin Dzeko'nun ardından yeni imzalar için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Arda Güler'in Real Madrid'e transferi sonrası genç yıldızın yerini doldurmak isteyen Kanarya, aradığı ismi buldu.

Sebastian Szymanski
Sebastian Szymanski

10 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

A Spor'da yer alan habere göre, sarı-lacivertliler, son olarak Dinamo Moskova forması giyen Sebastian Szymanski'yi listesine aldı.

Fenerbahçe, 24 yaşındaki futbolcu için 10 milyon euro'luk bir teklif yapmayı düşünüyor. Sarı-lacivertliler, Polonyalı oyuncuya ise 4 yıllık sözleşme teklifinde bulunacak.

Sebastian Szymanski
Sebastian Szymanski

Szymanski, geçen sezon Feyenoord'da kiralık olarak forma giymişti. Hollanda ekibi de, 24 yaşındaki futbolcuyu yeniden kadrosuna katmak istiyor.

Geçen sezon Feyenoord'da 40 maçta süre bulan Polonyalı oyuncu, 10 gol attı ve 7 asist yaptı. Szymanski'nin bonservisinin bulunduğu Dinamo Moskova ile sözleşmesi 2026'ya kadar sürüyor.

 

Fenerbahçe
Sebastian Szymanski kimdir, kaç yaşında, hangi takımda oynuyor? Formula 1'de 2024 yılı takvimi belli oldu Swiatek ve Djokovic 3. tura yükseldi Hakan 2027'ye kadar Inter'de