Kritik maç: Fenerbahçe Antalyaspor maçı saat kaçta başlıyor?

Fenerbahçe, Süper Lig 36. haftasında Antalyaspor'u konuk ediyor. Galatasaray'ın beş puan gerisinde olan sarı lacivertliler, maçı kazanıp şampiyonluk düğümünün derbide çözülmesini istiyor. Kritik maça saatler kala Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, maçın hakemleri kim merak ediyor. İşte FB Antalya maçı canlı yayın bilgisi ve muhtemel ilk 11'ler...

Kritik maç: Fenerbahçe Antalyaspor maçı saat kaçta başlıyor?

Fenerbahçe, Antalyaspor ile kritik bir maça çıkıyor. Sarı lacivertliler, şampiyonluk ümidini hafta sonu yapılacak derbiye uzatmak istiyor. Liderin beş puan gerisinde olan Fenerbahçe'nin şampiyonluk için Antalyaspor maçını mutlaka kazanması gerekiyor. Peki, Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte FB Antalyaspor maçı canlı yayın bilgisi, maça dair detaylar, muhtemel ilk 11'ler...

FENERBAHÇE-ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bu akşam Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak Fenerbahçe-Antalyaspor maçı beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak. Maçı Zorbey Küçük yönetecek.

ZORBAY KÜÇÜK’LE 2’DE 2 YAPTI

Fenerbahçe ile Antalyaspor arasındaki karşılaşmada Zorbay Küçük düdük çalacak. Yardımcı hakemler ise İbrahim Bozbey ve Furkan Ürün olacak. Küçük, daha önce Fenerbahçe’nin Başakşehir’i 1-0 kazandığı maçı ve 29 Nisan’da Sivasspor deplasmanında 3-1 galip geldiği mücadeleyi yönetmişti. Son Sivas maçında İrfan Can Kahveci kırmızı kart görmüştü. Zorbay Küçük, bu sezon Antalyaspor’un ise hiçbir karşılaşmasında görev yapmadı.

FENERBAHÇE'DE 2 EKSİK

Fenerbahçe, Fraport TAV Antalyaspor maçında 2 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Lincoln Henrique ve Bright Osayi-Samuel, yarınki müsabakada forma giyemeyecek.

5 OYUNCU KART GÖRÜRLERSE DERBİYE OYNAMAYACAK!

Fenerbahçe'de 5 oyuncu, sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Sarı-lacivertlilerde Samet Akaydın, Serdar Aziz, Enner Valencia, Miha Zajc ve Gustavo Henrique, Fraport TAV Antalyaspor karşısında kart görmeleri durumunda 37. haftadaki Galatasaray derbisinde görev yapamayacak.

ANTALYASPOR'DA EKSİK YOK!

Ligde geçen hafta Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalan ve son üç haftada 2 beraberlik, 1 mağlubiyet yaşayan kırmızı-beyazlılar, 38 puanla 13'üncü sırada yer alıyor.

Futbol sorumlusu Nuri Şahin yönetimindeki Akdeniz ekibi, Fenerbahçe karşılaşmasından puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Kırmızı-beyazlı ekipte, sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor.

FENERBAHÇE-ANTALYASPOR MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Luan Peres, Arao, Zajc, Arda Güler, İrfan Can Kahveci, Valencia, Batshuayi

Antalyaspor: Helton, Bünyamin, Veysel, Emrecan, Cemali, Erdal, Fernando, Ndao, Fredy, Larsson, Haji Wright

Fenerbahçe
Ahmet Nur Çebi'den TFF Başkanlığı açıklaması Beşiktaş'ın Faslı yıldızına İngiliz ekibi talip oldu Avrupa Ligi finali maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bellingham Bundesliga'da yılın oyuncusu