Fenerbahçe Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Süper Ligin 29. haftasında Ankaragücü'nü ağırlıyor. Sarı lacivertliler, zirvede farkı korumak için mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak. Maçtan önce Jorge Jesus'un nasıl bir kadroyla çıkacağı, son maçtaki kadroyu koruyup korumayacağı merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 29. haftasında Fenerbahçe'nin rakibi Ankaragücü. İki renkdaş takım kozlarını Kadıköy'de paylaşacak. Fenerbahçe, 57 puanla 2. sırada yer alıyor. 6 oyuncudan yoksun sahaya çıkacak Fenerbahçe'nin ilk 11'i taraftarın merak ettiği konu. İşte Fenerbahçe Ankaragücü maçı canlı yayın kanal bilgisi, maç saati ve muhtemel ilk on birler...

FENERBAHÇE ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Ankaragücü, 15 Nisan Cumartesi günü oynanacak. Kadıköy Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma 20.30'da başlayacak. Maçı Atilla Karaoğlan yönetecek. Fenerbahçe Ankaragücü maçı beIN Sports 1 ve TOD uygulaması ile canlı takip edilebilecek.

FENERBAHÇE'DE 6 EKSİK

Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Ferdi Kadıoğlu'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Lincoln Henrique ve Joshua King müsabakada forma giyemeyecek.

Bu isimlerin yanı sıra henüz hazır olmayan Luan Peres, Michy Batshuayi ve Jayden Oosterwolde'nin de oynaması beklenmiyor.

KART SINIRINDA 7 FUTBOLCU

Sarı-lacivertlilerde Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Bright Osayi-Samuel, Miha Zajc, Emre Mor, Willian Arao ve Enner Valencia, yarın kart görmeleri durumunda Medipol Başakşehir karşısında yer alamayacak.

106. RANDEVU

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında bugün İstanbul'da sahaya çıkacak iki takım, bugüne dek ligde 105 defa birbirleriyle karşılaştı. İki takım arasında geride kalan 105 lig maçında Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 67-11 üstünlüğü bulunuyor. Renktaşlar arasındaki 27 maçta ise eşitliği bozamadı.

FENERBAHÇE - ANKARAGÜCÜ MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Fenerbahçe: İrfan Can, Osayi, Samet, Szalai, Alioski, İsmail, Arao, Zajc, Arda Güler, Pedro, Valencia

Ankaragücü: Gökhan, Fıratcan, Radakovic, Mujakic, Hanousek, Diack, Taylan, Wilson, Zahid, Emre, Sowe

Fenerbahçe
Dries Mertens'in sözleşmesi uzadı! Galatasaray, Kayserispor'a fark attı Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ne zaman? Pana'nın 2 galibiyeti silinecek