Adana Demirspor’un savunma oyuncusu Samet Akaydın artık Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Adana Demirspor’un savunma oyuncusu Samet Akaydın’ı kadrosuna kattığını duyurdu. 28 yaşındaki defans oyuncusu Akaydın ile 3,5+1 yıllık sözleşme imzalandı. İmzanın ardından Samet Akaydın “Fenerbahçe için savaşmaya, çubuklunun hakkını vermeye geldim. Haydi Fenerbahçe” dedi.

Adana Demirspor’un savunma oyuncusu Samet Akaydın artık Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, daha önce kulübü Adana Demirspor ve kendisiyle transfer görüşmelerine başladığını açıkladığı Samet Akaydın'ı kadrosuna kattığını duyurdu. Sarı-lacivertliler, Adana Demirspor’un 28 yaşındaki defans oyuncusu Samet Akaydın ile 3,5+1 yıllık sözleşme imzaladı.

"NASIL BİR KARAKTER TRANSFER ETTİĞİMİZİ HERKES GÖRECEK"
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada hazır bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Samet Akaydın transferi için “Teknik Direktörümüz Jorge Jesus’un Türkiye Ligi’nden en çok istediği transferdi. Samet’i isteyen başka takımlar da vardı. Kendisi de Fenerbahçe’ye gelmek istediğini bize iletti. Nasıl bir karakter transfer ettiğimizi herkes görecek” ifadelerini kullandı.

“FENERBAHÇE İÇİN SAVAŞMAYA GELDİM"
İmzanın ardından Samet Akaydın’ın ilk mesajı ise “Fenerbahçe için savaşmaya, çubuklunun hakkını vermeye geldim. Haydi Fenerbahçe” oldu.

Kulüplerin harcama limitleri açıklandı Karagümrük'te ayrılık! Resmen açıklandı Ronaldo'nun Ballon d'Or'u satıldı Novak Djokovic'e sakatlık şoku