F.Bahçe-Karagümrük maçı sonrası flaş yorum Arda Kardeşler yorumu! "Kadıköy'de hakem faciası"

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Karagümrük'ü Tadic'in golleriyle 2-1 yendi. Sarı-lacivertli takımın 1-0 geriye düşmesine rağmen kazandıyı bildiği müsabakaya hakem Arda Kardeşler'in kararı damga vurdu. Samet Akaydin'in eline çarpan topta devam kararı çıkarken, hakem yorumcuları Kardeşler'i adeta topa tuttu.

F.Bahçe-Karagümrük maçı sonrası flaş yorum Arda Kardeşler yorumu! "Kadıköy'de hakem faciası"
  • Milli ara sonrası Süper Lig'de sahne alan Fenerbahçe, evinde Karagümrük'ü konuk etti. Sarı-lacivertli takım, Kadıköy'de 1-0 geriye düştü ancak yıldız futbolcusu Tadic'in golleriyle kazanmayı bildi.

F.Bahçe-Karagümrük maçı sonrası flaş yorum Arda Kardeşler yorumu! "Kadıköy'de hakem faciası" - Resim : 1

  • Maçın en çok tartışılan pozisyonunda top Samet Akaydin'in eline çarptı. Karagümrük penaltı beklerken, hakem Arda Kardeşler VAR'dan gelen kararla oyunu devam ettirdi.

F.Bahçe-Karagümrük maçı sonrası flaş yorum Arda Kardeşler yorumu! "Kadıköy'de hakem faciası" - Resim : 2

  • Müsabaka sonrası pozisyonu değerlendiren hakem yorumcuları Arda Kardeşler ve VAR hakemini eleştirdi. İşte o yorumlar...

F.Bahçe-Karagümrük maçı sonrası flaş yorum Arda Kardeşler yorumu! "Kadıköy'de hakem faciası" - Resim : 3

ERMAN TOROĞLU: EVLERE ŞENLİK

  • Eğitim Danışmanı diye getirilen ithal hakem Hugh Dallas, "Hakemlerimizin performansından memnunuz" demiş! Peki arkadaşım Samet'in kolunu nereye sokacağız merak ediyorum? Paraları alıp milleti aptal yerine koyuyorsunuz! Ancak sizde kabahat yok, o parayı verende kabahat!
  • Hakem pozisyonu görmeyebilir, peki VAR nerede? VAR'da kim var? Hüseyin Göçek, yani evlere şenlik bir isim! Yazıktır, günahtır! Çünkü maçın neticesine ancak bu kadar tesir edilebilir. (Sabah)

    F.Bahçe-Karagümrük maçı sonrası flaş yorum Arda Kardeşler yorumu! "Kadıköy'de hakem faciası" - Resim : 4

(Görüntü: beIN Sports)

AHMET ÇAKAR: HAKEM FACİASI

  • Arda Kardeşler maçı Karagümrük'ten aldı, Fenerbahçe'ye verdi. Samet'in pozisyonu tartışmasız bir penaltı. Kayarak yapılan bir hamlede, elin pozisyonu surat hizası değildir. Kayarak yapılan müdahalelerde, el-kol vücudun yanında olur ve doğal konumu da budur.
  • Oysa ki Samet topa atladığında sağ kolunu ve dirseğini yukarı kaldırıp, topu kesiyor. Burada suratı kollamak diye bir şey söz konusu olamaz. Suratı kollama ancak kaleye yakın serbest vuruşlarda kurulan barajda olur. Sonuç olarak Kadıköy'de hakem faciası yaşanmıştır.

F.Bahçe-Karagümrük maçı sonrası flaş yorum Arda Kardeşler yorumu! "Kadıköy'de hakem faciası" - Resim : 5

(Görüntü: beIN Sports)

  • BeIN Sports'ta yayınlanan Trio programında pozisyonu değerlendiren; Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran kararın yanlış olduğunu ve hakem Arda Kardeşler'in penaltı vermesi gerektiğini ifade ettiler.

F.Bahçe-Karagümrük maçı sonrası flaş yorum Arda Kardeşler yorumu! "Kadıköy'de hakem faciası" - Resim : 6

(Görüntü: beIN Sports)

  • TV 8.5 ekranlarında tartışmalı kararı değerlendiren eski hakemlerden Fırat Aydınus da pozisyonun net bir penaltı olduğunu dile getirdi.

F.Bahçe-Karagümrük maçı sonrası flaş yorum Arda Kardeşler yorumu! "Kadıköy'de hakem faciası" - Resim : 7

(Görüntü: beIN Sports)

Fenerbahçe
Karagümrük'ten hakeme tepki Kanarya, sürprize izin vermedi Rıza Çalımbay'dan galibiyet yorumu Rıza Çalımbay 2'de 2 ile devam ediyor