Fatih Terim Panathinaikos için Atina'ya uçtu! "Söyleyecek çok sözümüz var"

Son dakika... Yunan ekibi Panathinaikos ile anlaşma sağlayan Fatih Terim, yeni kulübüne imza atmak için Atina'ya uçtu. Yolculuk öncesi havalimanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Terim, "Söyleyecek çok şeyimiz olacak ama şimdi değil" dedi. Atina'ya inişi sonrası da bir açıklama yapan Terim, "Ben denizin diğer tarafındanım. Burada olmaktan mutluyum. Eşim de bana katılacak ve yeni bir hayata başlayacağız" dedi.

Fatih Terim Panathinaikos için Atina'ya uçtu! "Söyleyecek çok sözümüz var"

Galatasaray ve A Milli Takım'ın efsane teknik adamlarından biri olan Fatih Terim, yeni bir maceraya atıldı.

Fatih Terim Panathinaikos için Atina'ya uçtu! "Söyleyecek çok sözümüz var" - Resim : 1

Sarı-kırmızılı kulüpten ayrıldıktan sonra yaklaşık 2 yıldır takım çalıştırmayan Terim, Yunan ekibi Panathinaikos ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

Fatih Terim Panathinaikos için Atina'ya uçtu! "Söyleyecek çok sözümüz var" - Resim : 2

Deneyimli hoca yeni takımına imza atmak için bugün Atina'ya uçtu.

Fatih Terim Panathinaikos için Atina'ya uçtu! "Söyleyecek çok sözümüz var" - Resim : 3

70 yaşındaki teknik adam yolculuk öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Fatih Terim Panathinaikos için Atina'ya uçtu! "Söyleyecek çok sözümüz var" - Resim : 4

Kendisine mikrofon uzatan gazetecilere, "Hepinizi seviyorum" diyen Fatih Terim, "Söyleyecek çok şeyimiz olacak ama şimdi değil" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim Panathinaikos için Atina'ya uçtu! "Söyleyecek çok sözümüz var" - Resim : 5

Öğle saatlerinde Atina'ya iniş yapan Fatih Terim, ilk duygularını paylaştı. Terim'in Yunan basınına yansıyan demeci şu şekilde;

"DENİZİN DİĞER TARAFINDANIM"

"Ben denizin diğer tarafındanım. Burada olmaktan mutluyum. Eşim de bana katılacak ve yeni bir hayata başlayacağız. Ben Fiorentina'da çalışırken, Ergin Ataman da İtalya'daydı. Şimdi ikimiz de buradayız ve bundan dolayı mutluyum. Panathinaikos çok uzun zamandır şampiyon olamıyor. Nereye gidersem gideyim, kazanmak için giderim. Attığım imzalar sadece kâğıt üzerinde değil, kalbimden gelir.

Fatih Terim Panathinaikos için Atina'ya uçtu! "Söyleyecek çok sözümüz var" - Resim : 6

"SAYIN ERDOĞAN'DAN TEBRİK TELEFONU ALDIM"

Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'dan, Panathinaikos'a katıldığım için tebrik mesajı aldım. Burada olmaktan mutluyum. Eşim de gelecek ve burada yeni bir hayata başlayacağız."

Fatih Terim Panathinaikos için Atina'ya uçtu! "Söyleyecek çok sözümüz var" - Resim : 7

Fatih Terim, akşam saatlerinde Panathinaikos'la ilk antrenmanına çıkacak. Tecrübeli çalıştırıcının ekibinde Necati Ateş, Tuğberk Tanrıvermiş ve Mert Çetin yer alacak.

Galatasaray
Alperen Şengün Jordan ve Johnson'dan sonra bir ilki başardı! Üst üste 27 yenilgi alarak rekor kırdılar! Beşiktaş yönetiminde istifa Liverpool kazandı zirveye yerleşti