Fatih Terim İtalyanlar tarafından sevgiyle karşılaşınca Arda Turan, İspanyol birini aradı

Efsane EURO 2008 kadrosu, depremzede vatandaşlara yardım toplamak amacıyla İsviçre'de bir karşılaşmaya çıktı. Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan ise YouTube kanalından İsviçre'deki o anları yayınladı. İtalyanlar tarafından Fatih Terim sevgiyle karşılaşınca, Arda Turan gafta bulundu. O anlar kameralara yansırken, sosyal medyada viral oldu.

Geçtiğimiz günlerde efsane EURO 2008 kadrosu İsviçre'nin Lozan kentine giderek Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlarımız için yardım maçına çıktı.

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan ise, İsviçre'deki o anların perde arkasını kendi YouTube kanalıdan paylaştı.

Bir görüntü ise gündem oldu. Videoda, İtalyan bir restorant işletmecisi Fatih Terim'i görünce ona sarıldı. İtalyanlar tarafından çok sevilen Terim'i görünce Arda Turan, Barcelona ve Atletico Madrid'de uzun yıllar futbol oynadığı için "İspanyol yok mu ya" dedi.

O gülümseten anlar kameralara yansırken sosyal medyada viral oldu.

Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı'nda garip anlar! Manchester United - Brighton maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? West Ham United - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?