Fatih Terim için İtalya iddiası! Çok sevildiği takıma gidecek...

Galatasaray ve A Milli Takım'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim'le ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Sarı-kırmızılı takımdan ayrıldıktan sonra başka bir kulübe imza atmayan Terim'in yeni adresi İtalya olacak.

Fatih Terim için İtalya iddiası! Çok sevildiği takıma gidecek...

Galatasaray ve A Milli Takım'da başardıklarıyla Türk futbolunun efsaneleri arasına adını yazdıran Fatih Terim, son olarak sarı-kırmızılı ekipte görev yapmıştı.

Fatih Terim için İtalya iddiası! Çok sevildiği takıma gidecek... - Resim : 1

Galatasaray ile yollarını ayırdığı 10 Ocak 2022 tarihinden bu yana takım çalıştırmayan Fatih Terim'le ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Fatih Terim için İtalya iddiası! Çok sevildiği takıma gidecek... - Resim : 2

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Terim, İtalya Serie A temsilcisi Fiorentina'nın yöneticileriyle görüşmelere başladı.

Fatih Terim için İtalya iddiası! Çok sevildiği takıma gidecek... - Resim : 3

Tecrübeli teknik adam 2000-2001 sezonunda İtalyan takımını çalıştırmış ve 28 maç süren macerasının ardından Şubat 2001'de Fiorentina'dan ayrılmıştı.

Fatih Terim için İtalya iddiası! Çok sevildiği takıma gidecek... - Resim : 4

O günlerde başardıklarıyla bugün hala İtalya'da büyük saygı gören ve sevilen Terim'in yeniden Fiorentina'ya dönüp dönmeyeceği merak konusu.

Fatih Terim için İtalya iddiası! Çok sevildiği takıma gidecek... - Resim : 5

Galatasaray
Newcastle'dan Sheffield'a 8 gol! Galatasaray erteleme maçında İstanbulspor'la karşılaşacak F.Bahçe'nin golünde ofsayt var mı? "Günahları boynuna..." "İkinci baharını Beşiktaş'ta yaşayacak"