Fatih Terim depremzede Bensu ile görüştü! Forma ve maça götürme sözü verdi

Galatasaray ve Türk futbolunun efsane teknik direktörü Fatih Terim, depremden etkilenen 8 yaşındaki Galatasaray taraftarı Bensu ile görüntülü konuştu. Terim, "Galatasaray'ı müthiş seviyorum" diyen Bensu'ya hem imzalı forma hem de maça götürme sözü verdi.

Fatih Terim depremzede Bensu ile görüştü! Forma ve maça götürme sözü verdi

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremler 10 ilde yıkıcı etkiye sebep oldu. Depremden birçok vatandaşımız etkilenirken, ülke olarak yaraları sarmak için seferber olundu.

Spor dünyasından ünlü isimler depremzedelere moral vermek için büyük çaba içindeler.
Muslera, Cenk Tosun, Josef de Souza, Icardi, İrfan Can, Mert Hakan Yandaş ve onlarca futbolcu enkaz altından çıkarılan ve morale ihtiyacı olan insanların yardımına koştu.

Türk futbolunun ve Galatasaray'ın efsanesi Fatih Terim de 8 yaşındaki Bensu ile telefonda görüntülü konuştu.

TRT Spor'un paylaştığı telefon görüşmesinde 69 yaşındaki çalıştırıcı, 8 yaşındaki Galatasaray taraftarı Bensu'ya imzalı forma ve maça götürme sözü verdi.

Bensu, "Galatasaray'ı müthiş seviyorum" derken, Fatih Terim ise, "Hiç merak etme ben seni maça götürürüm tamam mı? Ne zaman istersen, İstanbul'a geldiğinde seni götürürüz. Hayatın inşallah hep güzel olsun senin." şeklinde konuştu.

Öte yandan tecrübeli teknik adam, Bensu'ya imzalı forma da vereceğini söyledi.

deprem Galatasaray
Bucks'tan üst üste 11. galibiyet Barcelona - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süleyman Hurma'nın acı günü All-Star Hafta Sonu yarışmacıları belli oldu