Fatih Karagümrük'ten Fabio Cannavaro sürprizi!

Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük'te yeni hoca arayışları devam ederken gündeme bomba bir isim geldi. Geçtiğimiz sezon İtalya efsanesi Andrea Pirlo'yu takımın başına getiren İstanbul ekibi bu sene de Pirlo'nun takım arkadaşına takımı emanet edeceği iddia edildi.

Fatih Karagümrük'ten Fabio Cannavaro sürprizi!

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre, sezonun sona ermesiyle birlikte Andre Pirlo'nun takımdan ayrıldığını açıklayan Karagümrük yeni hoca arayışlarını sürdürürken, bir efsane ismi daha gündemine aldı.

Karagümrük yönetimi Fabio Cannavaro'nun ismini değerlendirirken, ilerleyen saatlerde tecrübeli hoca ile görüşme yapılacağı haberin detayları arasında yer aldı. Cannavaro'ya İtalya dışından bir teklif daha olduğu belirtilirken, görüşmeler sonrasında İtalyan çalıştırıcının geleceğinin şekillenmesi bekleniyor.

Futbolculuk kariyerinde başarıdan başarıya koştuktan sonra teknik direktörlük kariyerine başlayan Cannavaro son olarak İtalya'nın Benevento takımını çalıştırmış ve 17 maçta 0.94 puanlık ortalama tutturmuştu.

Hülle transferi denmişti! Beşiktaş istiyor Euroleague'de format değişiyor! Play-In geliyor A Milli Takımımız 2 basamak yükseldi Anadolu Efes'ten Bryant Dunston'a veda