Fatih Karagümrük - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş, Süper Lig 22. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Süper Ligde son beş maçını kazanan Beşiktaş, galibiyet serisini sürdürmek ve zirve takibini bırakmak istemiyor. Peki, Fatih Karagümrük - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Karagümrük Beşiktaş maçı detayları, ilk 11'ler...

Fatih Karagümrük - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig 22. haftasında Fatih Karagümrük, Beşiktaş'ı ağırlayacak. 10. sıradaki Fatih Karagümrük ile 4. sıradaki Beşiktaş'ın mücadelesi Olimpiyat Stadı'nda olacak. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük - Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan canlı yayınlanacak merak ediliyor. İşte maçın canlı yayın bilgisi ve muhtemel ilk 11'ler...

FATİH KARAGÜMRÜK BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig 22. haftasında Fatih Karagümrük'ün konuğu Beşiktaş. Fatih Karagümrük-Beşiktaş Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak ve Ali Şansalan tarafından yönetilecek. Maç beIN Sport 1 kanalından canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ'TA 3 EKSİK

Siyah beyazlılarda sakatlığı süren Rachid Ghezzal ve Josef, Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecek. Ayrıca Alanyaspor maçında sakatlanan Salih Uçan'ın da maç kadrosunda olması beklenmiyor.

Diğer yandan Valentin Rosier, Romain Saiss ve Nathan Redmond ise kart cezasını tamamladı. Bu 3 futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş'in şans vermesi halinde Fatih Karagümrük karşısında sahaya çıkabilecek.

14. KARAGÜMRÜK - BEŞİKTAŞ RANDEVUSU

İki takım, bu akşam 14. kez karşı karşıya gelecek. Oynanan 13 karşılaşmadan dokuzunu Beşiktaş, ikisini de Fatih Karagümrük kazandı.

MUHTEMEL 11'LER

Fatih Karagümrük: Batuhan, Biraschi, Baniya, Dresevic, Levent, Shukurov, Ricci, Ozdoev, Colley, Borini, Diagne.

Beşiktaş: Mert, Rosier, Talha, Saiss, Masuaku, Tayfur, Gedson, Redmond, Dele, Cenk, Aboubakar.

Süper Lig Beşiktaş
G.Saray rekor için sahada! Rakip Ümraniyespor Genç takım otobüsü köprüden uçtu! 5 kişi öldü Ümraniyespor'un yeni golcüsü Kayode Fenerbahçe Beko - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta?