Fatih Doğan'dan VAR kayıtları için flaş önerisi! "Kulüplere mavi kart verilsin"

Haberet Youtube kanalında haftanın gündemini değerlendiren Fatih Doğan, VAR kayıtlarının açıklanıp açıklanmamasıyla ilgili süren tartışmalara 'mavi kart' önerisi sundu. Doğan, "Her kulübe mavi kart verilsin ve belirlenen sayıda maç için VAR kayıtlarını izleme hakkı olsun. Kulüpler o haklarını kullanarak istedikleri maçın VAR kayıtlarının açıklanmasını talep etsin" dedi.

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş ile Pendikspor 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmaya damga vuran olay ise Omar Colley'in sayılmayan golü oldu.

Kornerden gelen ortaya düzgün bir vuruş yapan Colley meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ancak yardımcı hakem topun dışardan oyun alanına girdiğini ifade ederek golü geçersiz saydı.

Maçın ardından Beşiktaş VAR kayıtlarının açıklanmasını TFF'den talep ederken, kamuoyunda VAR tartışmaları yeniden alevlendi.

"KULÜPLERE MAVİ KART VERİLSİN"

Haberet Youtube kanalında haftanın öne çıkan olaylarını değerlendiren usta gazeteci Fatih Doğan, VAR tartışmalarına yönelik yeni bir öneri getirdi.

VAR kayıtlarının izlenmesi için kulüplere mavi kart verilmesi gerektiğini belirten Doğan, "VAR kayıtları açıklanmalı. Takımlara mavi kart verilsin. Mavi kart dediğim şöyle; her takıma 5 tane ya da 3 tane izleme hakkı verirsin. Kritik konularda, toplumun aklında soru işareti kalan konularda örneğin dersin ki 3 tane mavi kart verirsin yani VAR kayıtlarının açıklanmasını talep etme hakkı. Şeffaflıktan yana olmamız lazım." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş JK Galatasaray Fenerbahçe
Beşiktaş'ın yeni transferi Devler Ligi'ni istiyor G.Saray'dan Ziyech'e özel sözleşme! Sakatlık yaşarsa... G.Saray Avrupa'da 307. randevuda 2. haftayı Fenerbahçe lider kapattı