Fatih Doğan'dan Rashica-Ziyech kıyaslaması! VAR kayıtları için 'mavi kart' önerisi

Usta gazeteci Fatih Doğan, Haberet Youtube kanalında haftanın spor gündemini değerlendirdi. Doğan; Galatasaray-Trabzonspor derbisini, Rashica-Ziyech transferlerini, Beşiktaş'ın Pendikspor beraberliğini ve VAR tartışmalarını yorumladı.

Haberet Youtube kanalında spor dünyasının nabzını tutan Fatih Doğan, Süper Lig'de oynanan Galatasaray-Trabzonspor müsabakasını yorumladı. Doğan, iki takımın da hazır olmadığını ifade ederken, sarı-kırmızılı ekibin Icardi'nin performansıyla 3 puana uzandığının altını çizdi.

"ZİYECH YERİNE RASHİCA'YI ALIRDIM"

Cimbom'un yeni transferi Hakim Ziyech hakkında konuşan usta gazeteci, "Galatasaray'ın geçen sezon şampiyonluğunda önemli bir pay sahibi olan Milot Rashica'yı tercih ederdim. Ben olsam Ziyech'in yerine Zaniolo'yu yedek bırakan Rashica'yı takımda tutardım" dedi.

Öte yandan Rashica'nın çok özel bir isim olduğunu belirten Doğan, "Rashica-Boey uyumu Galatasaray için çok önemliydi. Ben Beşiktaş'ta Rashica-Roseir'in aynı etkiyi yaratacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"PENDİKSPOR'U YENEMEMENİN BAHANESİ OLAMAZ"

Beşiktaş'ın Pendikspor'la 1-1 berabere kaldığı müsabakayı yorumlayan Fatih Doğan, "Beşiktaş'ın verilmeyen golünü bir kenare bırakırsak, Pendikspor'u yenememenin bahanesi olamaz. Hatayspor'dan fark yinen Pendikspor'u yenmek için yeni transfere ihtiyaç yok. Beşiktaş kazanmalıydı." dedi.

"VAR KAYITLARI AÇIKLANMALI"

Beşiktaş'ın VAR kayıtlarının açıklamasını istemesi hakkında da konuşan Doğan, "Ortada VAR kayıtları varken herkesin aklındaki soru işaretleri giderilmeli. Şeffaf olmalı TFF ve kayıtları açıklamalı. Belki hakemin kararı doğrudur, boşuna eleştiriliyordur. Bu tartışmaları bitirmek için kayıtlar açıklanmalı.

TFF herkese VAR kayıtları için mavi kart vermeli. Örneğin 5 hakkınız olacak, 5 maçın VAR kayıtlarının yayınlanmasını isteyeceksiniz. TFF de bunu açıklamalı. O zaman her önüne gelen kayıtların açıklanmasını isteyemez." dedi.

Filenin Sultanları Çekya'yı mağlup etti! Tete ve Ziyech UEFA kadrosunda var mı? G.Saray'dan yeni liste Çebi'den TFF'ye çağrı! "VAR kayıtları açıklansın" Samsunspor Fenerbahçe maçı ne zaman, maçı saat kaçta, hangi kanalda?