Fatih Doğan ilk maçları değerlendirdi! G.Saray'ın sorunu ne? Kartal F.Bahçeli yıldızları yönetebilir mi?

Süper Lig'de heyecan başladı. Galatasaray ilk maçta Kayserispor ile 0-0 berabere kalırken, beklentilerin altında bir oyun sergiledi. Fenerbahçe ise sahasında Gaziantep'i Dzeko'nun golleriyle 2-1 yendi. Usta gazeteci Fatih Doğan, haftanın spor gündemini değerlendirdi.

Süper Lig'in ilk haftasında son şampiyon Galatasaray deplasmanda Kayserispor'la karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip Kayseri'de 2 puan bıraktı.

Gol sesinin çıkmadığı müsabakayı değerlendiren Fatih Doğan, Galatasaray'ın asıl sorununun Torreira'nın forma giyememesi ve Uruguaylı yıldızın yerinin doldurulamaması olduğunu ifade etti.

Gaziantep FK'yı sahasında Dzeko'nun golleriyle 2-1 yenen Fenerbahçe'nin performansını da yorumlayan Doğan, sarı-lacivertli takımın kadrosunu neredeyse tamamen yenilediğine dikkat çekerken, zamanla daha iyi olacağını ifade etti.

Usta yorumcu, İsmail Kartal'ın Fenerbahçeli yıldızları yönetip yönetemeyeceği sorusuna da yanıt verdi.

G.Saray'a büyük şok! Tete için FIFA'ya gidiyorlar Manchester United - Wolverhampton maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Courtois'nın yerine Kepa Arda Güler ameliyat oldu