Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'dan Fenerbahçe itirafı!

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Fenerbahçe'den olası bir teklif gelmesine dair soruya, "Yalan söylemeye gerek yok. Bu şekilde devam edersem, böyle bir durumla karşılaşacağım kesin. Önemli olan o fırsatlar geldiğinde hazır olmak." cevabını verdi.

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'dan Fenerbahçe itirafı!
  • Süper Lig'de mücadele edecek Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, kariyeri ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

"ARDA O ARDA DEĞİL ARTIK"

  • The Athletic'e konuşan Turan, "Zeki bir oyuncuydum. İletişime açık, oyun taktiklerine her zaman açıktım. Biraz agresif olmam benim için dezavantaj ama teknik direktör olarak durumu idare etmem gerekseydi yapabilirdim. Daha dikkatli ve sakin olabilirdim ama Arda o Arda değil artık." dedi.

"YETENEKLERİME ÇOK GÜVENİYORDUM"

  • Turan, "Agresifliği benden çıkarırsanız oyun tarzımı kaybederim. Sevdiğiniz oyuncuyu değiştirmeye çalışırsanız artık onu sevmiyorsunuz demektir. Oyuncuyken çok fazla baskı hissetmedim. Yeteneklerime çok güveniyordum." ifadelerini kullandı.

TERİM-SİMEONE KIYASLAMASI

  • "Her antrenörden iyi şeyler almaya çalıştım." diyen Turan, "Simeone'den cesareti öğrendim. Fatih Terim'in elindeki kadrolara bağlı olarak çok iyi hücum çözümleri vardı. Guus Hiddink ile de çalıştım. Çok iyiydi, oyunculara karşı çok soğukkanlıydı. Luis Enrique'nin antrenman metodolojilerini sevdim." açıklamasını yaptı.

"YALAN SÖYLEMEYE GEREK YOK..."

  • Turan, Fenerbahçe'den olası bir teklif gelmesine dair soruya ise şu yanıtı verdi:
Yalan söylemeye gerek yok. Bu şekilde devam edersem, böyle bir durumla karşılaşacağım kesin. Önemli olan o fırsatlar geldiğinde hazır olmak. Klişe gelebilir ama ben burada mutluyum. Roma'da ikinci adam olmaktansa köyümün lideriyim.
İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Vincenzo Montella kararı Fenerbahçeli isim baba oluyor Sevilla'dan "En-Nesyri" açıklaması Ali Koç: Sonunuza az kaldı