EuroLeague Final Four yarı final maçı izle: Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, Panathinaikos ile bugün EuroLeague Final Four yarı final maçında karşılaşacak. Panathinaikos'u başında koç Ergin Ataman yer alıyor. Fenerbahçe Beko, Berlin'de tarihinin ikinci THY Avrupa Ligi'ni kazanmak için mücadele verecek. Peki, Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EuroLeague Final Four yarı final maçı izle: Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'ni ikinci kez kazanmak için parkeye çıkıyor. Beş yıl sonra dörtlü finale kalmaya başaran Fenerbahçe Beko, yarı finalde Panathinaikos ile mücadele edecek. Basketbolseverler, Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı hangi kanalda, nasıl izlenir araştırmaya başladı. İşte Fenerbahçe Beko - Panathinaikos maçı canlı yayın kanal bilgisi ve detaylar...

FENERBAHÇE BEKO PANATHINAIKOS MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu Final Four ilk maçında Yunanistan temsilcisi Panathinaikos Aktor ile karşılaşıyor. 24 Mayıs Cuma günü (yarın) TSİ 19.00’da Almanya’nın Berlin kentindeki Über Arena’da oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak.

EuroLeague Final Four yarı final maçı izle: Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 1

Geçmiş karşılaşmalar

Fenerbahçe Beko, rakibiyle bugüne kadar EuroLeague’de oynadığı 30 maçta 15 galibiyet aldı.

Fenerbahçe Beko, 2023-24 sezonu ilk yarısında 17 Ekim 2023 tarihinde Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan mücadeleyi 83-69 kazandı.

Bu sezonun ikinci yarısında 9 Şubat 2024 tarihinde OAKA’da oynanan karşılaşmada ise 74-63 ile kazanan Panathinaikos oldu.

FENERBAHÇE, PLAY-OFF'TA TARİHE GEÇTİ

Play-off turunda normal sezonu 3. sırada tamamlayan Fransa temsilcisi AS Monaco ile eşleşen Fenerbahçe Beko, ilk 2 maçı deplasmanda oynadı. Fransa'daki ilk maçı 95-91 kazanan sarı-lacivertliler, ikinci maçtan 93-88 mağlup ayrıldı.

İstanbul'da oynanan üçüncü maçı taraftarının önünde 89-78 kazanarak seride durumu 2-1'e getiren Fenerbahçe Beko, dördüncü maçı iç sahada 65-62 kaybetti.

Fransa'da oynanan serinin beşinci maçında uzatmalarda rakibini 80-79 yenmeyi başaran Sarunas Jasikevicius'un öğrencileri, play-off'ta beşinci maçı deplasmanda kazanarak tur atlayan ilk takım olarak tarihe geçti.

PANATHINAIKOS 7, ERGİN ATAMAN 3. KUPAYI İSTİYOR!

Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, 7. şampiyonluğu istiyor. Ergin Ataman, daha önce Anadolu Efes ile iki kez Avrupa Ligi şampiyonluğu kazanmıştı. Panathinaikos ise altı kez kazandığı kupayı bir kez daha müzesine götürmeye çalışacak.

EuroLeague Final Four yarı final maçı izle: Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 2

FENERBAHÇE BEKO'NU KADROSU

​​​​​​​Sarunas Jasikevicius'un çalıştırdığı Fenerbahçe Beko'nun kadrosunda şu basketbolcular bulunuyor:

Melih Mahmutoğlu, Scottie Wilbekin, Mert Emre Ekşioğlu, Şehmus Hazer, Tarık Biberovic, Metecan Birsen, Yiğit Hamza Mestoğlu (Türkiye), Nigel Hayes-Davis, Nate Sestina (ABD), Nick Calathes (Yunanistan), Amine Noua (Fransa), Marko Guduric (Sırbistan), Dyshawn Pierre (Kanada), Tyler Dorsey (Yunanistan/ABD), Yam Madar (İsrail)

NBA'de yılın en iyi 5'i açıklandı Hatayspor kader maçına çıkıyor! Rakip Rize Ataman yönetiminde Pana 7. şampiyonluğu istiyor Şampiyonluğu belirleyecek maçların hakemleri açıklandı