EURO 2024'ün Yıldızı Lamine Yamal ve Lionel Messi ile bebeklik fotoğrafları ortaya çıktı

EURO 2024 yarı finalinde İspanya formasıyla Fransa'ya karşı gol atan ve maçın oyuncusu seçilen 16 yaşındaki Lamine Yamal'ın, Lionel Messi ile olan bebeklik fotoğrafları gündeme damga vurdu.

EURO 2024'ün Yıldızı Lamine Yamal ve Lionel Messi ile bebeklik fotoğrafları ortaya çıktı
  • EURO 2024 yarı final mücadelesinde İspanya adına Fransa'ya karşı 1 gol atan ve maçın oyuncusu seçilen 16 yaşındaki Lamine Yamal, performansıyla İspanya'yı finale taşıdı.
  • Genç yıldızın, Lionel Messi ile 2007 yılında çekilmiş bebeklik fotoğrafları ortaya çıktı ve büyük ilgi gördü.

EURO 2024'ün Yıldızı Lamine Yamal ve Lionel Messi ile bebeklik fotoğrafları ortaya çıktı - Resim : 1

  • Bu yaz Almanya'da düzenlenen EURO 2024'te forma giyen Yamal, bir Avrupa Şampiyonası'nda gol atan en genç oyuncu olma unvanını da kazandı.
  • Yamal'ın babası Mounir Nasraoui, Instagram'da "İki efsanenin başlangıcı" başlığıyla paylaştığı fotoğrafla, futbol dünyasının iki önemli ismini bir araya getirdi.

EURO 2024'ün Yıldızı Lamine Yamal ve Lionel Messi ile bebeklik fotoğrafları ortaya çıktı - Resim : 2

  • 2007 yılında Barcelona'nın Camp Nou'daki misafir takım soyunma odasında çekilen bu fotoğraflardan birinde, henüz birkaç aylık olan Yamal, mavi plastik bir küvetin içinde görülüyor. Lionel Messi ise gülümseyerek çocuğa elini uzatıyor. Yamal'ın annesi de ikilinin yanında yer alıyor.
  • Fotoğrafçı Joan Monfort, bu karelerin Barcelona oyuncularının yerel Diario Sport gazetesi ve UNICEF tarafından her yıl düzenlenen yardım kampanyası kapsamında çocuklar ve aileleriyle poz verdiği bir çekimde çekildiğini açıkladı. Monfort, "UNICEF, Lamine'nin ailesinin yaşadığı Mataro'daki Roca Fonda mahallesinde bir çekiliş yaptı. Camp Nou'da bir Barcelona oyuncusuyla fotoğraf çektirmek için çekilişe katıldılar ve kazandılar." dedi.

EURO 2024'ün Yıldızı Lamine Yamal ve Lionel Messi ile bebeklik fotoğrafları ortaya çıktı - Resim : 3

  • Bir diğer fotoğrafta Messi banyoda Yamal'la birlikte yerde otururken, üçüncüsünde ise Messi, havluyla sarılmış Yamal'ı tutarken görülüyor.
  • Monfort, "Messi ilk başta onu nasıl tutacağını bile bilmiyordu. Oldukça içe dönük bir adam, utangaç. Soyunma odasından çıkıyordu ve bir anda kendini içi su dolu plastik bir küvet ve içinde bir bebekle başka bir soyunma odasında buldu. Karmaşık bir durumdu." diye ekledi.
  • Messi gibi, Yamal da Barcelona'nın ünlü La Masia gençlik akademisinde yetişti. 16 yaşındaki genç yetenek, Nisan 2023'te La Liga'da Real Betis'e karşı Barcelona formasıyla ilk maçına çıktı.
Arda Güler'e sürpriz teklif Copa America'da ilk finalist belli oldu EURO 2024'te ilk finalist İspanya oldu Galatasaray'dan Acun Ilıcalı'ya veto