EURO 2024 yarı final maçı izle: İspanya Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İspanya ile Fransa, EURO 2024 yarı finalinde bu akşam karşı karşıya geliyor. İlk finalisti belirleyecek İspanya Fransa maçı saati ve canlı yayın kanalı araştırılıyor. Peki, İspanya Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024 yarı final maçı izle: İspanya Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında ilk finalist bu akşam İspanya Fransa maçı ile belli olacak. İspanya, ev sahibi Almanya'yı elemiş, Fransa ise Portekiz'i yenerek yarı finalist olmuştu. Peki, ilk finalist kim olacak? 37. randevuda finale kim çıkacak? İşte İspanya Fransa maçı canlı yayın kanal bilgisi ve muhtemel ilk 11'ler...

İSPANYA FRANSA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) yarı final maçında bugün İspanya ile Fransa karşı karşıya gelecek. Münih Futbol Arena'da TSİ 22.00'de başlayacak Karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Slavko Vincic yönetecek. Maç TRT 1'den canlı yayınlanacak.

REKABETTE 37. RANDEVU

İspanya ile Fransa, A milli takım seviyesinde 37. kez karşı karşıya gelecek.

Rekabette geride kalan 36 müsabakanın 16'sını İspanya, 13'ünü ise Fransa kazandı. Yedi mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. İspanya'nın attığı 64 gole, Fransa 39 golle karşılık verebildi.

İki takım arasında son dönemde yapılan maçlarda ise İspanya'nın bariz üstünlüğü bulunuyor. İspanya, son 16 yıldaki 8 müsabakada 5 maçta galip geldi. İki maçı Fransa kazanırken, 1 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

MUHTEMEL 11'LER

İki takımı bugünkü mücadeleye şu kadrolarla çıkması bekleniyor:

İspanya: Unai Simon, Navas, Nacho, Laporte, Cucurella, Olmo, Rodri, Fabian Ruiz, Lamine Yamal, Morata, Williams.

Fransa: Maignan, Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez, Kante, Tchouameni, Camavinga, Griezmann, Kolo Muani, Mbappe.

Ahmet Çakar'ı kurşunlatan kim? Fenerbahçe'de "Merih Demiral" harekatı Allan Saint-Maximin kimdir, kaç yaşında, hangi takımda, hangi mevkide oynuyor? Beşiktaş Immobile'yle anlaştı