Danimarka İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Danimarka İngiltere maçı, EURO 2024'te günün önemli maçlarından biri. Avrupa Futbol Şampiyonası C grubunda yer alan İngiltere ile Danimarka arasındaki mücadelenin canlı yayın kanalı ve saati merak ediliyor. Peki, Danimarka İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Danimarka İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası C grubunda Danimarka ile İngiltere Münih'te karşı karşıya geliyor. Gruptaki ilk maçta Danimarka berabere kalmış, İngiltere ise ilk maçını kazanmıştı. Peki, bugün Danimarka İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

SLOVENYA SIRBİSTAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Danimarka ve İngiltere, UEFA EURO 2024'teki ikinci maçları için 20 Haziran Perşembe günü C Grubunda karşılaşıyor. Frankfurt Arena'da oynanacak karşılaşma TSİ 19.00'da başlayacak. Maç TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Danimarka İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 1

MUHTEMEL İLK 11'LER

Danimarka: Schmeichel; Andersen, Christensen, Vestergaard; Kristiansen, Nørgaard, Eriksen, Højbjerg, Mæhle; Højlund, Poulsen

İngiltere: Pickford; Walker, Stones, Guéhi, Trippier; Alexander-Arnold, Rice; Saka, Bellingham, Foden; Kane

 

Slovenya Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EURO 2024'te bugün hangi maçlar var? Türkiye-Portekiz maçının hakemi belli oldu A Grubu'nun ikinci maçında puanlar paylaşıldı