EURO 2024 canlı maç izle: Ukrayna Belçika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024'te E grubunda olan Ukrayna ile Belçika, bu akşam son maçta karşılaşacak. Grupta tüm takımlar üçer puana sahip. Tarihlerinde ilk kez karşılaşacak Ukrayna ile Belçika, son 16 turuna kalabilmek için mücadele edecek. Peki, Ukrayna Belçika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024 canlı maç izle: Ukrayna Belçika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında turnuvanın en ilginç gruplarından E grubunda bu akşam Belçika ile Ukrayna karşılaşacak. Tüm takımların üçer puana sahip olduğu grupta Ukrayna ile Belçika, son 16 turu için üç puanı hedefliyor. Ukrayna ile Belçika arasında oynanacak UEFA EURO 2024 E Grubu karşılaşması hakkında bilmeniz gereken her şey.

UKRAYNA BELÇİKA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

TRT 1'den canlı yayınlanacak Ukrayna Belçika maçı bu akşam TSİ 19.00'da başlayacak. Stuttgart Arena'da yapılacak müsabakayı İngiltere Futbol Federasyonundan hakem Anthony Taylor yönetecek.

EURO 2024 canlı maç izle: Ukrayna Belçika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 1

GRUPTA 4 TAKIMDA ÜÇER PUANDA

Ukrayna ve Belçika, geride kalan 2 maçta birer galibiyet elde etti.

Gruba 1-0'lık Slovakya yenilgisiyle başlayan Belçika, ikinci maçında Romanya'yı 2-0 mağlup etti. Ukrayna ise ilk karşılaşmada Romanya'ya 3-0 yenilirken ikinci mücadelede Slovakya'yı 2-1 yendi.

Mücadele eden 4 takımın da üçer puanda olduğu E Grubu'nda Romanya ilk sırayı alırken, ardından Belçika, Slovakya ve Ukrayna sıralandı.

Grupta aynı saatte başlayacak mücadede Slovakya ile Romanya karşılaşacak. Adını son 16 turuna yazdıracak takımlar iki müsabakanın ardından belli olacak.

İLK MAÇLARI

İki ekip tarihlerinde ilk kez birbiriyle mücadele edecek. Belçika ile SSCB'nin dağılmasının ardından 1992'de bağımsızlığını kazanan Ukrayna, daha önce hiçbir maçta karşı karşıya gelmedi.

MUHTEMEL 11'LER

Ukrayna: Trubin, Tymchyk, Zabarnyi, Svatok, Matviyenko, Mykolenko, Tsygankov, Shaparenko, Brazhko, Mudryk, Yaremchuk.

Belçika: Casteels, Castagne, Faes, Vertonghen, Theate, Tielemans, Onana, De Bruyne, Doku, Lukaku, Bakayoko.

Gürcistan Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Paris'te Türkiye'yi 5 para halterci temsil edecek Ahmet Taşçı Kırkpınar'da 4 ismi önde görüyor Kapadokya Çöl Maratonu başladı