Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi trafikte dehşeti yaşadı! Magandalar öldüresiye dövdü

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ile eşi Başak Derelioğlu trafik magandalarının saldırısına uğradı. Kadıköy'de Derelioğlu'nun aracının önünü kesen 2 kişi ünlü futbolcu ve eşini darbetti. 2 saldırgan tutuklanırken, hastaneye kaldırılan Oktay Derelioğlu'nun kolunun çıktığı ve çeşitli yerlerinden yaralandığı ifade edildi.

  • Ünlü futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu trafikte ilerledikleri sırada bir grup magandanın saldırısına uğradı.

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi trafikte dehşeti yaşadı! Magandalar öldüresiye dövdü - Resim : 1

  • Olay 5 Aralık günü saat 16:30 sıralarında Kadıköy'de meydana geldi.
  • Oktay Derelioğlu'nun sürdüğü araç bir süre sonra yolun daralması nedeniyle bir başka araç tarafından taciz edilmeye başladı.

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi trafikte dehşeti yaşadı! Magandalar öldüresiye dövdü - Resim : 2

FUTBOLCU VE EŞİNİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER

  • İsimlerinin Zekai K., ve Nurettin K., olduğu belirlenen magandalar ünlü futbolcunun aracının önünü keserek bir anda saldırmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran Oktay ve Başak Derelioğlu çifti saldırganları yatıştırmaya çalışsa da magandalar çifti darp etmeye devam etti.

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi trafikte dehşeti yaşadı! Magandalar öldüresiye dövdü - Resim : 3

  • Aldığı yumruk darbeleriyle yere yığılan Oktay Derelioğlu'nu kurtarmaya çalışan Başak Derelioğlu çevreden geçen vatandaşlardan yardım istedi.

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi trafikte dehşeti yaşadı! Magandalar öldüresiye dövdü - Resim : 4

ŞAHISLAR TUTUKLANDI

  • Çevredeki vatandaşların müdahalesi üzerine iki maganda emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Ardından da emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasından sonra 2 şüpheli Anadolu Adliyesine getirildi.
  • Savcılık ifadesinin ardından Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban 'Kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
  • Olay yerine gelen ambulans ekipleri ünlü futbolcuyu hastaneye kaldırdı. İlk yapılan müdahalede futbolcunun kolunun yerinden çıktığı ve çeşitli yerlerinden yaralandığı belirlendi.

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi trafikte dehşeti yaşadı! Magandalar öldüresiye dövdü - Resim : 5

  • Oktay Derelioğlu hastanede ameliyata alınırken, Başak Derelioğlu ise aldığı darp raporu sonrası karakolda ifade verdi.

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi trafikte dehşeti yaşadı! Magandalar öldüresiye dövdü - Resim : 6

ÜNLÜ FUTBOLCU SALDIRI ANINI SABAH'A ANLATTI

  • Sabah'a açıklamalarda bulunan ünlü futbolcu trafikte hiç bir sorun yokken iki magandanın eşinin yanında kendisini darp etmeye başladığını, eşinin ayırmaya çalışmasına rağmen gözü dönmüş saldırganların Başak Derelioğlu'nu da darp ettiklerini ifade etti.

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi trafikte dehşeti yaşadı! Magandalar öldüresiye dövdü - Resim : 7

  • Saldırı sonrası hastanede çeşitli operasyonlar geçirdiğini belirten Oktay Derelioğlu saldırganların cezalandırılmasını talep etti. 

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi trafikte dehşeti yaşadı! Magandalar öldüresiye dövdü - Resim : 8

Kenan Yıldız için 35 milyon euro! Juve kararını verdi Ter Stegen ameliyat edilecek A Milli Kadın Futbol Takımı 6'da 6 yaptı Samsun 3 attı tur biletini kaptı