Eski hakem Ahmet Çakar, olaylı 1997 şampiyonluğu hakkında bomba bir itirafta bulundu

Eski hakem ve bugünlerde yorumculuk yapan Ahmet Çakar, canlı yayında önemli bir itirafta bulundu. Çakar, 1997 yılında Galatasaray'ın kazandığı şampiyonluk yolunda verdiği penaltı hakkında, "Hagi'nin kaçırmasını istedim. İnşallah kaçırır dedim..." dedi.

  • Eski FIFA hakemi ve bugünlerde yorumculuk yapan Ahmet Çakar, 1996-97 sezonunda Galatasaray'ın kazandığı olaylı şampiyonluk hakkında itirafta bulundu.
  • Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında 1997 yılında yönettiği Beşiktaş-Galatasaray derbisindeki penaltı kararında hatalı olduğunu yıllar sonra itiraf etti.
  • Ahmet Çakar, o dönemde verdiği ve Beşiktaş cephesinin "Şampiyonluğa mâl olan hakem kararı" diye lanse ettiği penaltı kararını izlediğinde, penaltının aslında olmadığını fark ettiğini belirtti. Ancak o an sahada Alpay Özalan'ın Hakan'ı çektiğini gördüğünü ifade etti.

BARDAĞI FIRLATTI

  • Çakar, penaltı anında yaşananları, "Hagi'nin kaçırmasını istedim. İnşallah kaçırır dedim..." diyerek yorumladı.
  • O anda elinde cam bardak bulunan ünlü yorumcu, bardağı yere fırlatarak kırdı. O anlar canlı yayına yansıdı.
Inter Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSV Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Napoli Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Porto Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?