Ermenistan'ın kazanması Türkiye'nin işine geldi: Lider oldu

EURO 2024 Elemelerinde A Milli Takım ile aynı grupta yer alan Ermenistan ve Galler karşı karşıya geldi. Milliler için çok önem arz eden maçta Ermenistan, deplasmanda Galler'i 4-2 yendi. Bu skorla birlikte Türkiye, maç fazlasıyla birlikte liderliğe yükseldi.

Ermenistan'ın kazanması Türkiye'nin işine geldi: Lider oldu

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Ermenistan, deplasmanda Galler ile karşılaştı.

Cardiff City stadında oynanan maçı Ermenistan 4-2 kazandı. Konuk ekibin gollerini 19 ve 75.dakikalarda Zelarayan, 30 ve 66'da Mamedova kaydetti. Galler'in gollerini ise 10.dakikada Daniel James ve 72'de Harry Wilson attı.

Ermenistan'ın kazanması Türkiye'nin işine geldi: Lider oldu - Resim : 1
Ermenistan'ın golü

Galler'de kırmızı kart gören forvet oyuncusu Moore, 19 Haziran'da Samsun'da oynanacak Türkiye maçında cezalı duruma düştü.

Ermenistan'ın kazanması Türkiye'nin işine geldi: Lider oldu - Resim : 2

TÜRKİYE LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Bu sonuçla Ermenistan gruptaki ilk galibiyetini alırken, Türkiye'nin turnuva yolundaki en önemli rakiplerinden biri olan Galler ilk mağlubiyetini yaşadı. Ada ekibinin yenilgisi, A Milli Takım için büyük bir avantaj oldu. Milliler, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Ermenistan'ın kazanması Türkiye'nin işine geldi: Lider oldu - Resim : 3

Öldük öldük dirildik! Kritik maçta 3 puan bizim İşte yeni görevi Arda Güler gerçeği ortaya çıktı Beşiktaş'ın yıldızı Saiss Fransız devine gidiyor