Erman Toroğlu'nun 'Buket Aydın ile Yüz Yüze'deki çarpıcı 'VAR' açıklaması

'Buket Aydın ile Yüz Yüze' programının bu haftaki konuğu olan eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, 'VAR' ile ilgili "Yardımcı hakemlik bitti artık, o iş hikaye. Hakemlik kaldı. Artık sahadaki hakem değil, VAR maçı idare etmeye başladı. VAR büyüklerin aleyhine oldu. Ne tezgahlar döndü VAR'da ben biliyorum, hep inkar ettiler." dedi.

Erman Toroğlu'nun 'Buket Aydın ile Yüz Yüze'deki çarpıcı 'VAR' açıklaması

Haber Global ekranlarında yayınlanan 'Buket Aydın ile Yüz Yüze' programının bu haftaki konuğu eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu oldu.

Erman Toroğlu'nun Süper Lig'deki hakemler ve video hakem uygulaması ile ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalar dikkat çekti. 

"DÜNYA KUPASI'NA GİDECEK TÜRK HAKEM YOK"
Şu anda Dünya Kupası'na gidecek bir Türk hakem olmadığını ifade eden Toroğlu, "Cüneyt Çakır Avrupa'da iyi ama Türkiye'de kimse memnun değil. Bu adam 'Türkiye'de bıraksın, Avrupa'da hakemlik yapsın' diyorlar." ifadelerini kullandı. 

"VAR'DA NE TEZGAHLAR DÖNDÜ"
Toroğlu, 'VAR' ile ilgili ise "Yardımcı hakemlik bitti artık, o iş hikaye. Hakemlik kaldı. Artık sahadaki hakem değil, VAR maçı idare etmeye başladı. VAR büyüklerin aleyhine oldu. Ne tezgahlar döndü VAR'da ben biliyorum, hep inkar ettiler." açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe de turladı 15 yıllık hayal gerçek oldu Rüştü Reçber istifa etti Ümraniyespor kupada tur atladı