Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e sert tepki: Adam değilsin Şenol Güneş

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, yeni sezon öncesinde yaptığı basın toplantısında geçtiğimiz sezon ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK hakkında çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Güneş'in o sözlerine sert tepki gösterdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezon öncesinde teknik ekibiyle birlikte Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e sert tepki: Adam değilsin Şenol Güneş - Resim : 1

6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinin ardından Hatayspor ve Gaziantep FK Süper Lig'den çekilmişti. Güneş, iki takım hakkında "Gaziantep FK ile Hatayspor şu an nerede antrenman yapıyor? Riva'da antrenman yapıyorlar. Eee geçen sene de yapabilirlerdi. Bunu söylemekten niye rahatsız oluyorsunuz?" söylediği sözler sosyal medyada eleştirilmişti.

Güneş'e bir tepki de eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu'ndan geldi.

Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e sert tepki: Adam değilsin Şenol Güneş - Resim : 2

ADAM DEĞİLSİN ŞENOL GÜNEŞ!

Sky Sports'a röportaj veren eski hakem Toroğlu, "İnanamadım. Bu adam bir de öğretmen. Bir tek şey söylüyorum ya depremde Şenol Güneş'in çocukları karısı, akrabaları orada olsaydı aynı cümleleri eder miydin be adam! Eder miydin ya? Nasıl insanlarsınız siz ya! Her şeyiniz para mı sizin ya? HEr şeyiniz dolar mı euro mu? Siz nasıl insanlarsınız ya! Sizde şu kadar insanlık yok mu? Ya adam uzatmada gol attı ben gördüm sarmaş dolaş adam sabah öldü. İngiltere'ye gidecekti adam. Adamın cenazesini götürdüler. Sen ne söylüyorsun Şenol Güneş? Akıl veriyor ya: Onlar nerede idman yapıyorlarmış? Ya Allah muhafıza senin çocuklarından birisi olsaydı, karın olsaydı aynı cümleyi söyler miydin lan Şenol Güneş! Lan Şenol Güneş diyorum bak. Orada senin akrabalarından birisi olsaydı aynı şeyi söyler miydin? Yazık ya! Orada neler oldu biliyor musun? Bana anlatıyorlar bazen ağladım ya anlattıklarında. Ayıptır ya! Her şeyi para mı görüyorsunuz ya! Ya yürüyün gidin! Adam değilsiniz! Kusura bakmayın adam değilsiniz! Hadi mahkemeye ver lan beni. Adam değilsin lan! Bunu söyleyen adam değil! Ya günah burada bile ağlayasım geliyor. Orada insanların nesi öldü ya! Adam değil bunlar ya!" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ UEFA'YA BAŞVURMUŞTU

Geçmiş dönemde Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ligden çekilen Gaziantep FK ve Hatayspor'un kalan maçlarıyla ilgili alınan karar dolayısıyla mağduriyet yaşadıklarını ve bu konuyla ilgili UEFA'ya başvuruda bulunduklarını belirtmişti.

İşte Galatasaray'ın yeni sponsoru! Arda ve babası F.Bahçe'den çok kazandı! Ilıcalı'dan Türk oyunculara mesaj! "Premier Lig'e çıkarsak..." G.Saray'a Devler Ligi'nde müthiş gelir! 25 milyon euro...