Ergin Ataman'dan "vize" isyanı: Bu kadar mı zor?

Yunanistan ekibi Panathinaikos'u bu yıl Avrupa Ligi şampiyonu yapan Ergin Ataman, ailesinin vize problemi nedeniyle Yunanistan'a gelemediğini ifade etti. Ataman, "Vize problemi beni çok etkiliyor" dedi.

Ergin Ataman'dan "vize" isyanı: Bu kadar mı zor?
  • EuroLeague'de Panathinaikos ile şampiyon olan Ataman, vize sorununa tepkisini dile getirerek, "Bunun bir kıstasını yapmak bu kadar mı zor?" dedi.
  • Bir televizyon programında soruları yanıtlayan Ataman, Türkiye’nin vize problemiyle ilgili şunları söyledi:

"BEN ERGİN ATAMAMAN'IM" 

  • "Vize problemi beni çok etkiliyor. Ailem Yunanistan’a gelemiyor. Onlarca mektup yazıyorsun, konsolosluğu arıyorsun. Ben Ergin Ataman’ım, buna rağmen vize için sıraya giriyorlar ve bir ay, iki ay, üç ay bekliyorlar, gidenler ret alıyor. Bunun bir kıstasını yapmak bu kadar mı zor?"
  • "Tabii ki gitmemesi gerekenler de var. Siyasi olarak yasaklı olanlar veya oraya gittiklerinde göç edip kalanlar. Ama bunu ayırmak bu kadar mı zor? Bu konulardan gerçekten çok rahatsızım."
  • "En güzel yaşadığım şeylerden biri, Yunan takımında Euroleague maçına deplasmana gittiğimizde, elimizde çantayla tık diye çıkıyoruz. Ne pasaport kontrolü var, ne başka bir şey."

 

Fenerbahçe'de o ismin bileti kesildi FIFA yeni dünya sıralamasını açıkladı Ali Koç'tan TFF'ye salvo Allan Saint-Maximin hızlı başladı