Erden Timur'dan Sabitzer sözleri! Galatasaray'a imza atacak mı?

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, sponsorluk toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Adı sarı-kırmızılı takımla anılan Sabitzer'in listelerinde olduğunu ifade eden Timur, "Sabitzer'le ilgili hiçbir girişimimiz olmadı" dedi.

Erden Timur'dan Sabitzer sözleri! Galatasaray'a imza atacak mı?

Galatasaray, stadyum isim sponsorluğu için imza töreni düzenledi.

Sarı-kırmızılı takımın stadının yeni ismi Rams Park olurken Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Erden Timur'dan Sabitzer sözleri! Galatasaray'a imza atacak mı? - Resim : 1

Mauro Icardi'nin durumuna ilişkin konuşan Timur, Sabitzer iddialarına da yanıt verdi.

Timur, "Sabitzer'le ilgili hiçbir girişimimiz olmadı. Listemizde olan oyuncuların hepsi sanki biz görüşüyormuşuz gibi sayılıyor. Oyuncularla ilgili bir şey söylemem doğru değil. Bitmesini beklediğimiz bir transfer var." şeklinde konuştu.

Erden Timur'dan Sabitzer sözleri! Galatasaray'a imza atacak mı? - Resim : 2

Arjantinli yıldızın son durumuna ilişkin bilgi veren Timur, "Icardi için tutulan uçak oraya gitmişti. 13-14 günlük bir gecikme olacak. Sağlıkla ilgili durum olmasaydı geleceği tarih belliydi. En önemlisi sağlık. Icardi açısından haklı bir gerekçe." dedi.

Galatasaray
Donnarumma ve eşine hırsızlık şoku! Birbirlerine bağlayıp... F1'de heyecan Macaristan'da yaşanacak F.Bahçe'nin gözü Dortmund'un Türk yıldızlarında Beşiktaş'ın yenileri İstanbul'a geldi