Erden Timur'dan Fransa çıkarması! Galatasaray'a Icardi dahil 3 yıldız alıyor

Şampiyonlar Ligi'ne iddialı bir kadro ile girmek için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Başkanvekili Erden Timur, Fransa'ya çıkarma yaptı. PSG ile masaya oturacak olan Timur'un hedefinde Icardi ile birlikte 2 yıldız daha var.

Erden Timur'dan Fransa çıkarması! Galatasaray'a Icardi dahil 3 yıldız alıyor

Galatasaray'da transfer hareketliliği başladı. Avrupa'da başarı hedefi doğrultusunda kadroyu güçlendirmek üzere kolları sıvayan sarı-kırmızılılar, gündemdeki öncelikli isimlerle görüşmelere başlıyor.

İLK İŞ ICARDI TRANSFERİNİ BİTİRMEK

Operasyonu bizzat yürütecek olan Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Fransa'ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Icardi
Icardi

Timur'un planı PSG ile masaya oturarak Mauro Icardi'nin bonservisini alabilmek. Arjantinli yıldızla büyük ölçüde anlaşan sarı-kırmızılılar, golcü futbolcuyu Suudi Arabistan kulüplerine kaptırmadan işi bitirmeye çalışacak.

PARADES İÇİN MASAYA OTURULACAK

Icardi dışında gündemde önemli isimler var. Bunlardan biri, sezonu Juventus'ta kiralık geçiren orta saha oyuncusu Leandro Paredes.

Paredes
Paredes

Timur, bonservisi PSG'de bulunan Arjantinli oyuncu için de PSG'li yetkililerle masaya oturacak.

BİR BAŞKA GÜNDEM RENATO SANCHES

Paredes'in transfer durumuna göre konuşulacak isimlerden diğeri Renato Sanches. Türkiye'den Galatasaray dışında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da talip olduğu Portekizli oyuncunun kiralanması düşünülüyor.

Sarı-kırmızılılar, temmuz ayının ikinci haftasında başlayacak olan kampa, yeni transferleri yetiştirmeyi hedefliyor.

Renato Sanches.
Renato Sanches.

Teknik direktör Okan Buruk da özellikle forvet ve sol bekin mutlaka kampta olmasını istiyor.
Böylece Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki iki maçına daha verimli bir şekilde hazırlanma fırsatı bulacak.

Kulübe yakın kaynaklara göre, Galatasaray'da 1 Temmuz'a kadar transferde çok önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor. (Fanatik)

Galatasaray
UEFA'dan Mourinho'ya 4 maç ceza Fenerbahçe transfer haberleri: Edin Dzeko kimdir, kaç yaşında? Fransızlar Arda Güler'in yeni takımını yazdı Son dakika! Fenerbahçe, Edin Dzeko transferini duyurdu!