İşte Galatasaray'ın transfere harcadığı para!

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, piyasa değeri toplamda yaklaşık 150 milyon euro olan futbolcuları 30 milyona aldıklarını söyledi.

İşte Galatasaray'ın transfere harcadığı para!

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmandan önce basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İyi bir yaz transfer dönemi geçirdiklerini aktaran Timur, "Bu sezon daha farklıydı. Tecrübem, geçen sezon ve bu sezon var. Geniş tecrübesi olanlarla da deneyimlerinden faydalanmak için konuştum. Onlar da bu sezonki gibi bir transfer dönemi yaşamamış. Ortalama fiyat, en az 2-2,5 kat arttı. Zor ve fazla uğraştığımız bir sezon oldu. Transfer dönemine çok iyi ve özel hazırlanmıştık. Binden fazla oyuncu incelendi. Suudi Arabistan çıkınca stratejimizi değiştirmek zorunda kaldık. Sonunda gayet güzel bir transfer dönemi oldu. İnşallah sonrakiler bu kadar yoğun olmaz" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarını sonlandırdıklarını aktaran Timur, "Yabancıyla ilgili transferi kapattık. Belki ufak bir ihtimal çok iyi bir yerli oyuncu olabilir. O da ya bir fırsat ya da bir pozisyonumuzu kuvvetlendirmek için olabilir. Çoğunlukla kapattık" şeklinde konuştu.

"ZANİOLO'DAN ALACAĞIMIZ PARA BONUSLARLA 35-37 MİLYONA ÇIKABİLİR"

Timur, İngiltere'nin Aston Villa takımına 5 milyon euro bedelle kiralanan İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'dan 35 milyon euroyu geçecek bir gelir elde edebileceklerini söyledi.

"ALINAN OYUNCULARIN MARKET DEĞERİ, 149,6 MİLYON AVRO"

Erden Timur, piyasa değeri toplamda yaklaşık 150 milyon euro olan futbolcuları 30 milyona aldıklarını söyledi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili kendilerine yönelik karalama yapıldığını ileri süren Timur, sözlerini şöyle sürdürdü:

Elimizden geldiği kadar Türk futbolu ileri götürmemiz lazım. Hepimiz zaman zaman hata yapıyoruz. Hiçbir rakip takım yöneticisinin, 'Biz de hata yapıyoruz' dediği olmuyor. Bunun değişmesi lazım. Türkiye'deki iklimin güzelleşmesi için bunu yapmamız lazım. Karalama işlerini yapmak çok kolay. Biz, bu işlere tenezzül etmek istemiyoruz. Geçişten beri gelen şeyleri değiştirmek istiyoruz. Bütçelerimizi divan kurulu toplantısında açıklayacağız. Bu sezon alınan oyuncuların market değeri, 149,6 milyon euro. Türk futbol tarihinde böyle bir şey yok. Belki bunun yarısı bile olmadı. Türk futbol tarihinin rekorunu kırdık. Bunları imza bedelleri dahil 30 milyon euro civarında bir paraya aldık. Geçen sezon 43 milyon euro harcamıştık. Bu sezon onun da altında oldu. Bir önceki sezon Burak Elmas başkanımızın döneminde 28 milyon euro harcanmıştı. Onun 2-3 milyon euro üstünde bir rakamla bu kadar oyuncu kazandırdık. Bunu sorguluyor olmalarını teknik olarak anlayamıyorum.
Fredrik Midtsjö resmen Pendikspor'da! İşte maliyeti Filenin Sultanları'ndan 'ne kadar prim istersiniz' sorusuna tarihi cevap! Trabzonspor ayrılığı açıkladı! Antalyasporlu oyuncunun ailesi kaza geçirdi: 1'i ağır, 5 yaralı