Enver Aysever'den çarpıcı Ali Koç iddiası! "Montella ile anlaşmıştı ama..."

Muhalif gazeteci Enver Aysever, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un teknik adam kararıyla ilgili ortaya yeni bir iddia attı. Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın VAR kayıtlarını izleyip hakemlere talimat verdiğini iddia ederek alay konusu olan Aysever, bu kez sarı-lacivertli takımla ilgili kulis bilgisi paylaştı.

Enver Aysever'den çarpıcı Ali Koç iddiası! "Montella ile anlaşmıştı ama..."

Ortaya attığı ilginç iddialarla gündeme gelen muhalif gazeteci Enver Aysever, Fenerbahçe'nin hoca adaylarından biri olan Montella ile ilgili ilginç bir gelişmenin yaşandığını söyledi.

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Süper Lig maçlarını takip ettiğini ve VAR incelemelerine dair kararlar alıp hakemlere ilettiğini iddia ederek alay konusu olan Aysever, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ofsayt ve penaltı kararları konularında VAR kararlarını izliyormuş. Hani garibim hakemler 4-5 dakika bekliyor ya, işte orada saraya bağlanıyorlar, saray izliyor ve karar veriyor. Ondan sonra dönüyor hakemler karar veriyor. Yani hakemlerin beklemesinin sebebi yeteneksiz olmalarından değil." demişti.

Enver Aysever
Enver Aysever


Aysever bu kez Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un teknik adam tercihiyle ilgili kulis bilgisi aldığını söyledi.

Radyo Gol'e konuşan Aysever, "Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kongrede kürsüye çıkmadan yarım saat öncesine kadar Montella ile anlaşmıştı, iş bitmişti. Pazartesi, yani bugün açıklanacaktı. Ancak Başkan kongredeki havayı görünce yönetici arkadaşlarına bile haber vermeden, 'Türk teknik adamla çalışacağız' dedi. Bu duyum falan değil, kesin doğru bir haberdir." dedi.

Ali Koç
Ali Koç

FENERBAHÇE'DEN YALANLAMA

Fenerbahçe, resmi sitesinden Montella haberlerini yalanladı. 

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle: 

Zorunlu Açıklama Bazı medya organları tarafından ortaya atılan kulübümüzün Teknik Direktör Vincenzo Montella ile anlaşmaya vardığı ve sonrasında vazgeçtiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.

Yeni sezonda takımımızın başına geçecek teknik adam konusundaki açıklama ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Fenerbahçe
Eski formatta son kez! Kartal'a 1 yerli 1 yabancı hücumcu! Şenol Güneş istedi Potanın Perileri Avrupa Şampiyonası'na veda etti Türkiye Galler maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?