Emre Kocadağ'dan Fatih Terim'i hatırlatan sözler! Beşiktaş için flaş şampiyonluk iddiası

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, siyah-beyazlı ekibin Gaziantep FK'yı 2-0 yendiği maçın ardından, Fatih Terim'in yıllar önce söylediği sözleri akıllara getiren bir açıklama yaptı. Başkan adayı olacağı iddia edilen Kocadağ, şampiyonluk yarışında ezeli rakiplerinin gerisinde olmalarına rağmen farkı kapatabileceklerini söyledi.

Emre Kocadağ'dan Fatih Terim'i hatırlatan sözler! Beşiktaş için flaş şampiyonluk iddiası

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, "Bu camianın ayağa kalkması gereken unsurları var. Bana düşen neyse onu yapacağım." dedi.

Emre Kocadağ'dan Fatih Terim'i hatırlatan sözler! Beşiktaş için flaş şampiyonluk iddiası - Resim : 1

Kocadağ, Tüpraş Stadı'nda oynanan ve Beşiktaş'ın Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Emre Kocadağ'dan Fatih Terim'i hatırlatan sözler! Beşiktaş için flaş şampiyonluk iddiası - Resim : 2

Beşiktaş'ın zor bir dönemden geçtiğini belirten Emre Kocadağ, "Beşiktaş olarak içinde bulunduğumuz talihsiz sürecin ardından beyaz sayfa açma gerekliliğini görüyorum. Bu camianın ayağa kalkması gereken unsurları var. Bana düşen neyse onu yapacağım. Kapalı kapılar ardında Beşiktaş'ın aleyhine lobi yapanlardan ve kulübün zarar görmesi için çalışanlardan hesap soracağız." ifadelerini kullandı.

Emre Kocadağ'dan Fatih Terim'i hatırlatan sözler! Beşiktaş için flaş şampiyonluk iddiası - Resim : 3

"120 yıllık camia tekrar ayağa kalkacak." diyen Kocadağ, sözlerini şöyle sürdürdü: Puslu havanın dağılması için ne gerekiyorsa yapacağız. Beşiktaş hiçbir zaman sahipsiz kalmaz. Taraftarımız müsterih olsun. Beşiktaş camiasının üzerinde dolaşan kara bulutların farkındayım. Dağılması için kendime düşen neyse onu yapacağım. Hedefimiz, ligi dizayn etmeye ve şampiyonluk pastasını 2 takıma paylaştırmaya çalışanlardan hesap sormak.

Emre Kocadağ'dan Fatih Terim'i hatırlatan sözler! Beşiktaş için flaş şampiyonluk iddiası - Resim : 4

"11 PUAN NEDEN KAPANMASIN?"

Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin 11 puan gerisinde kaldıklarının hatırlatılması üzerine Emre Kocadağ, "11 puan gerideyken hakemlerin yaptıkları ortada. Bu yapılarla mücadele etme vaktimiz gelmiştir. Bunu yapmaya hazırız. 11 puan fark neden kapanmasın? 11 de, 15 de kapanır. Yeter ki Beşiktaş lobisi tekrar harekete geçsin. Önümüzdeki engelleri kaldırma noktasında camia olarak bir araya gelelim." diye konuştu.

Emre Kocadağ'dan Fatih Terim'i hatırlatan sözler! Beşiktaş için flaş şampiyonluk iddiası - Resim : 5

Kocadağ, son olarak olağanüstü seçimli genel kurula kadar siyah-beyazlı futbol takımının teknik sorumlusu Burak Yılmaz ile yola devam edeceklerini kaydetti.

FATİH TERİM'İN SÖZLERİ AKILLARA GELDİ!

2018-2019 sezonunda Galatasaray, lider Başakşehir'in 8 puan gerisine düşmüş, sarı-kırmızılı ekibin o dönem teknik direktörü olan Fatih Terim, puan farkıyla ilgili tarihe geçen ifadeler kullanmıştı.

Emre Kocadağ'dan Fatih Terim'i hatırlatan sözler! Beşiktaş için flaş şampiyonluk iddiası - Resim : 6

Terim, '8 de kapanır 18 de kapanır. Biz kazanalım yeter' demişti. O sene Terim yönetiminde Galatasaray puan farkını kapatarak şampiyonluk ipini göğüslemişti.

Emre Kocadağ'dan Fatih Terim'i hatırlatan sözler! Beşiktaş için flaş şampiyonluk iddiası - Resim : 7

Galatasaray Beşiktaş JK
NBA'de dev takas! İşte Harden'ın yeni takımı Trabzonspor'a yeniler yaramadı Gaziantep FK bu sezon istikrarı unuttu Doncic şov yapıyor Dallas kazanıyor