Emine Arslan ve Buse Naz Çakıroğlu'ndan 2 altın madalya birden

Polonya'da düzenlenen 3. Avrupa Oyunları'nda Türkiye 2 altın madalya birden kazandı. Boksta, kadınlar 50 kilo finalinde Buse Naz Çakıroğlu, kickboksta ise Emine Arslan rakiplerini mağlup ederek Türkiye'yi 2 madalya ile onurlandı.

Emine Arslan ve Buse Naz Çakıroğlu'ndan 2 altın madalya birden

Polonya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 3. Avrupa Oyunları devam ediyor.

Milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, kadınlar 50 kilo finalinde altın madalya kazanmak için Fransız Wassila Lkhadiri ile karşı karşıya geldi. Son 16 turunda Ermeni Anush Grigoryan'ı, çeyrek finalde Polanyalı Natalia Rok'u, yarı finalde ise İtalyan Giordana Sorrentino'yu mağlup ederek finale çıkan Çakıroğlu, finalde Fransız Wassila Lkhadiri'yi 5-0 mağlup ederek Avrupa Oyunları'nda şampiyon oldu.

Emine Arslan ve Buse Naz Çakıroğlu'ndan 2 altın madalya birden - Resim : 1
Buse Naz Çakıroğlu

Kickboks'ta ise Emine Arslan, Krakow'daki Myslenice Arena'da gerçekleşen finallerde, kadınlar full contact 52 kiloda İtalyan rakibi Nicole Perona'yla karşılaştı. Rakibini 3-0 yenen milli sporcu, altın madalyanın sahibi oldu.

Emine Arslan ve Buse Naz Çakıroğlu'ndan 2 altın madalya birden - Resim : 2
Emine Arslan

Kaynak: DHA

Fenerbahçe'de 3 futbolcuyla yollar ayrıldı Emrecan Bulut'un hayat hikayesi bir ilham kaynağı Jorge Jesus'un yeni adresi belli oldu! Tayfur Bingöl Beşiktaş'a veda etti