Edin Dzeko Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken bir yandan da kimlerin takımdan ayrılacağı merak konusu. Sarı-lacivertli ekipte Edin Dzeko'nun da geleceği belirsizliğini koruyor. Kanarya, bu konudaki kararı yıldız golcüye bıraktı.

Edin Dzeko Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

Jose Mourinho'nun gelişi ve Ali Koç'un yeniden başkan seçilmesinin ardından Fenerbahçe'de gözler gidecek-kalacak isimlere çevrildi.

Edin Dzeko Fenerbahçe'den ayrılacak mı? - Resim : 1

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; sarı-lacivertli takımda geleceği belirsiz isimlerden birinin de Edin Dzeko olduğu öğrenildi.

Edin Dzeko Fenerbahçe'den ayrılacak mı? - Resim : 2

Yönetimin son kararı tecrübeli futbolcuya bıraktığı bildirildi. Her iki olasılıkta ise sarı-lacivertlilerin zarar etmeyeceği ortaya çıktı.

İlerlemiş yaşına rağmen hala üst düzey bir performans gösteren Dzeko’yu isteyen takımlar ise çok fazla.

Edin Dzeko Fenerbahçe'den ayrılacak mı? - Resim : 3

Özellikle Suudi Arabistan’dan teklifler alan yıldız forvet, bunlardan birini kabul ederse sözleşmesi devam ettiği için Fenerbahçe kasasına iyi bir bonservis koyabilecek.

Tecrübeli futbolcu Türkiye'de kalmak istese bile sarı-lacivertli idareciler daha hızlı ve ceza sahası içinde daha aktif olan bir forveti kadrosuna katacak. Böylece daha güçlü bir forvet hattı kurulacak.

Edin Dzeko Fenerbahçe'den ayrılacak mı? - Resim : 4

Türkiye muaythaide dünyaya yön veriyor Filenin Sultanları Tayland maçı saat kaçta, hangi kanalda? Ampute Milli Takım'dan muhteşem motivasyon konuşması EURO 2024'teki rakibimiz Portekiz, hazırlık maçını kazandı